Vaderdag’s cadeautip: Shirts of Cotton

Een Vaderdagcadeau uitzoeken valt niet mee. Voor mijn moeder weet ik altijd wel wat te verzinnen, maar voor m’n vader? Geen flauw idee. Mocht jij nou ook geen idee hebben wat je moet kopen voor je vader, lees dan vooral even verder. Ik heb misschien dé tip voor je! (Pssst, ook voor vriendjes is dit een geschikt cadeau!)

Modemisser: het billendecolleté
Wist je dat vrijwel elke man in Nederland zich stoort aan het feit dat hun T-shirt zo snel uit hun broek kruipt? En wist je ook dat het billendecolleté bij mannen hoog in de lijst staat van modemissers (aldus vrouwen)? Dit feit in combinatie met het feit dat Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is, was de aanleiding van het ontstaan van ShirtsofCotton. Hun missie: het ontwikkelen van het perfecte witte T-shirt voor onder een overhemd.

Over ShirtsofCotton
Bij ShirtsofCotton geloven ze heel erg in Crowdlistening. Echt willen luisteren naar de doelgroep en op basis van die input producten ontwikkelen en verbeteren. Het is eigenlijk heel simpel. Elke man heeft wel een favoriet T-shirt voor onder zijn overhemd in de kast liggen. Maar wat maakt dat shirt dan favoriet? ShirtsofCotton heeft een grote groep mannen ondervraagd en alle kenmerken van alle favoriete shirts in 1 perfect ontwerp gegoten. Het resultaat: het perfecte T-shirt voor onder een overhemd.

Ik ontving een shirt voor m’n vriend, en aangezien hij vaak overhemden draagt, was hij het perfecte testobject voor deze shirts! Zoals je ziet zit het shirt vrij strak om het lijf, maar valt hij wel erg mooi, en sluit hij mooi aan op de taille. Niets irritanter dan een shirt wat lubbert om de heupen! De hals is vrij hoog en daardoor geschikt voor bij alle overhemden die hij heeft. Het stofje is enorm prettig, heel zacht, maar ook rekbaar. Nog wat voordelen van dit shirt op een rijtje:

» Extra lang (kruipt niet uit de broek)
» Licht getailleerd, lichte stretch en lekker zacht (niet te strak, niet te wijd)
» Blijft lang goed (een extra stevige en langere katoenvezel)
» Krimpt en lubbert niet (voorgewassen en voorgekrompen katoen)
» Niet te duur

Kortom, het ideale shirt waar elke man blij mee is. We zitten er zelfs aan te denken om er een paar in het zwart te kopen! Ze kosten €18,95 per stuk en ze zijn verkrijgbaar in het wit, grijs en zwart. Je koopt ze in de webshop van Shirts of Cotton.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in