Verslag || Acrylnagels zetten via Treatwell

Begin dit jaar liet ik je al kennismaken met Treatwell – het online boekingsplatform voor beauty & wellness behandelingen. Op de website kun je kiezen uit ruim 2000 salons, variërend van kappers tot sauna, en van nagelstylisten tot spa. Ik mocht laatst een nagelbehandeling doen bij mij in de buurt. Aangezien ik al een tijdje gigantische breekbare nagels had, besloot ik voor acrylnagels te gaan! Ik koos voor Fashion Nails in Alkmaar. Lees je mee?

Ik stapte binnen bij Fashion Nails en mijn oog viel direct op het enorme nagellakrek aan de wang, vol met China Glaze en O.P.I. :inlove: Dat begon al goed! Fashion Nails wordt gerund door Huong Nguyen, dit doet zij al zes jaar. Zij en haar team zijn niet alleen experts in nagels, maar ook doen zij andere beautybehandelingen! Hun motto is dan ook, alles kan, zolang jij maar ontspant!

Hun specialiteiten zijn kunstnagels, gellak, manicure en spa-pedicure. Maar ook kun je er terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling, en daarnaast verven en epileren ze ook wenkbrauwen. Kortom, een salon waar je terecht kunt om even heerlijk te relaxen, onder het genot van een drankje, terwijl je helemaal in de watten wordt gelegd!

Ik kwam er om acrylnagels te laten zetten. Ik was vrijwel direct aan de beurt, en meteen begon een medewerkster met het knippen van m’n nagels, en het verwijderen van m’n nagellak. Alles werd snel, pijnloos en professioneel gedaan. Ik kreeg een kopje koffie en verder hoefde ik alleen maar te ontspannen.

Een klein uurtje later was dan het dan zo ver: mijn nagels waren klaar! Ik mocht een kleurtje uit het rek zoeken, en ik ging voor O.P.I. Thrill of Brazil, een prachtige dieprode kleur. Wat me opviel, is dat de acrylnagels heel natuurlijk en dun zijn! Ik was een beetje huiverig vooraf, want acrylnagels herken je al snel. Ze zijn vaak vrij dik, of de nagel oogt heel bol. Bij mij zie je dat echt niet! Ook mocht ik zelf een vorm en lengte kiezen, waarin m’n nagels werden gevijld.

Ik typ dit nu twee weken later, en al mijn acrylnagels zitten er nog op! Ik weet het, een wonder! Ik ben gezegend met een flinke dosis onhandigheid, maar toch zitten ze allemaal nog mooi erop. Ik heb wel wat ‘uitgroei’, maar dit laat ik binnenkort gewoon opvullen, en weer een stukje van de lengte eraf. (Ik ben blogger hé, moet wel fatsoenlijk kunnen typen!)

Het boeken bij Treatwell ging erg makkelijk en snel. Je hebt keuze uit 2000+ salons door heel Nederland. Je kunt gemakkelijk een salon zoeken, bij jou in de buurt. Vervolgens krijg je een lijst met salons te zien, inclusief cijfer, review, prijslijst, foto’s, en een beschrijving.
Heb je een salon gezien van jouw keuze? Dan druk je op ‘Boek Nu’. Je kiest een behandeling uit, een datum en tijdstip, et voila: je kunt nu een afspraak inplannen! En omdat alles via Treatwell gaat, ben je altijd verzekerd van een professionele salon.

Heb jij wel eens acrylnagels gehad? Hoe vond/lijkt je het?

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in