Verslag: Bloggersdag bij Agnetha van Secrets by Nature

Afgelopen week zou ik samen met mijn blogvriendinnetje Mariska naar de dierentuin gaan, totdat ze me de avond van te voren appte: “Eef! Morgen is de bloggersdag van Agnetha van Secrets By Nature!”. Agnetha, eigenaresse van de ‘groene’ webshop Secrets by Nature, kennen wij allebei al een hele tijd van het bloggen. Zij organiseerde toevallig die dag een ‘bloggersdag’, waarbij ze een klein groepje bloggers bij haar thuis uitnodigde om lekker te kletsen, wat te eten en te drinken, om de producten uit haar webshop te mogen bekijken en besnuffelen, en uiteraard was er na afloop ook de mogelijkheid om iets met 15% korting te kopen. “Nou, dan gaan we toch gewoon daarheen, in plaats van de dierentuin?” En zo zaten wij de volgende dag samen in de trein, op naar Hoofddorp!

Lees verder voor de rest van het verslag.

Na een flinke reis met de trein en de bus, kwamen we aan in Hoofddorp. Hier woont Agnetha, en ook hier beheert zij haar webshop vanuit huis. We belden aan en Agnetha deed open, en direct voelde ik me al op m’n gemak. Ik blijf het spannend vinden om mensen van internet in het echt te zien, maar bij Agnetha zat het al meteen goed!
We waren de enige op de bloggersdag. In eerste instantie typte ik “helaas waren we de enige”, maar eigenlijk vond ik het nog niet eens zo jammer. We waren met z’n drietjes, met z’n vieren als je de gezellige moeder van Agnetha meetelt, en zo hadden we alle tijd voor elkaar. We hebben volop gekletst, het was reuze gezellig! Agnetha had de tafel uitgestald met producten uit haar webshop. Ik ben dol op haar webshop – ze verkoopt heerlijke merken, zoals Cosnature, Nonique, Minerallissima, Cattier-Paris, Crazy Rumors, Lavera, en nog veel meer.


Sindskort verkoopt Agnetha ook het merk Cosnature in haar webshop. Ze is hiermee de enige in Nederland!


De producten (samples) van Minerallissima, een merk met minerale make-up.


Waxmelts van het merk One With Nature, in alle kleuren en geuren die je je maar kunt bedenken!


Producten van Cattier-Paris, Cosnature en Salt of the Earth.


Cosnature en Nonique.


La Fare 1789, doet me denken aan de verpakkingen van L’Occitane, alleen is dit merk een stuk betaalbaarder!


De lippenbalsems van Crazy Rumors, met veel heerlijke smaken.


Zakjes met daarin twee geuren waxmelts van One With Nature, diverse combinaties te koop. Ik kocht er zelf twee in de geurencombinatie White Jasmine & Rose-Champagne.


Ocean’s Best, een heerlijke geur van One With Nature.

Het was een enorm gezellige dag, en voor we het wisten, moesten we alweer naar de trein toe. Ik vond het erg leuk om kennis te maken met Agnetha! Niet alleen omdat ik haar webshop leuk vind, maar ook omdat ik haar al jaren online spreek, en nu eindelijk in het echt kon spreken.

Uiteraard heb ik ook geshopt, en ook kregen we allebei nog een goodiebag na afloop! Die, plus de shoplog, laat ik morgen aan je zien in een ander artikel. Agnetha, heel erg bedankt voor de leuke dag, en Mariska jij ook bedankt! :love:

13 REACTIES

  1. Wat een leuk verslag! Ik ken de shop van naam, maar ik heb er tot nu toe nog niks besteld. Ze verkopen er zo te zien interessante merken en die waxmelts zien er ook goed uit en door dit weer kom ik weer helemaal in de stemming om mijn brandertje te gebruiken :smile:

  2. Graag gedaan Evelien! Het was zeker gezellig en eindelijk heb ik jou en Mariska een keer ontmoet. :mrgreen:
    Ik kan trouwens ook niets anders zeggen dan wauw wauw wauw, wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Jammer dat de tijd zo snel ging en super leuk verslag heb je geschreven. Dank je wel! :oops: :grin:

  3. ik bestel al een tijdje bij Secrets by Nature. Vooral Cosnature bevalt mij heel goed. Ook de waxmelts zijn tov de beroemde US gezonder voor mensen met astmatische problemen. En het biologische schoonmaakmerk Eco Lily is favoriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in