Verslag: INGLOT Summer Event

Gisteravond reisde ik af naar Amsterdam, om samen met m’n blogdinnetje Mariska naar het Summer event van INGLOT te gaan. Het was in de Pop-up Store in de Leidschestraat, een mooie winkel. Al die kleurtjes! Al die producten! Al die bloggers! Haha, ik vind het altijd zo spannend, zo’n persevent. Socially awkward penguin. Gelukkig zie ik altijd wel bekende gezichten. Ik zag Cynthia en Lara voor het eerst, zulke lieve meiden! :spin: Ben je benieuwd naar de rest van het verslag, lees dan verder.

Bij binnenkomst werden we verwelkomt met een schaaltje aardbeien met slagroom, en kregen we een glas sap of Prosecco aangeboden. Yummy! =D We kregen zo’n 20 minuten de tijd om wat foto’s te maken, rond te lopen, producten uit te testen.. het was mijn eerste keer in een Inglot winkel (ik weet het, ik moet me schamen!) dus ik had genoeg om te zien!

Er werd wat verteld over de nieuwe lente/zomer collectie van INGLOT, daarbij werden ook enkele producten ook geshowd. Daarna kregen we allemaal een face chart, op welke we een waterproof summerlook mochten maken. We mochten alle producten uit de winkel daarvoor gebruiken, extra leuk! De winnares mocht een INGLOT workshop verloten onder haar lezeressen. Helaas heb ik niet gewonnen, sorry jongens, ik had nog zó m’n best gedaan! :(


Mijn face chart.. ombre lippen, amazone kleuren op de ogen, en gekleurde mascara!

Verder laat ik nog wat foto’s zien van de winkel. Het is een vrij compacte winkel, en met 15 á 20 man erin werd het al snel heel warm en druk. Gelukkig stond de deur wagenwijd open, voor wat extra frisse lucht. Grappig moment: doordat de deur van de winkel openstond, dachten een aantal mensen dat hij gewoon open was voor winkelend publiek. Op gegeven moment kwam er een vrouw de winkel instappen, maakte wat foto’s (ze had een camera om haar nek.. toerist waarschijnlijk?), pakte wat hapjes, en na 2 minuten vertrok ze weer.. HAHA, hartstikke random.


Wauuuuuw.. al die kleurtjes!


Ik heb staan kwijlen bij de blushes.. zóveel mooie!


De nieuwe lipcreams


Prachtige pigmenten!


Nagellak in elk mogelijk kleur

Na afloop kregen we nog een leuk presentje: een zomers hoedje en een cadeaubon ter waarde van €50. Ik kom niet vaak in Amsterdam, dus besloot meteen iets uit te zoeken! Ik koos voor een zwarte eyeliner (niet op de foto) en het Freedom System met één blush en drie oogschaduws:

Van beide producten komt er een review aan binnenkort. Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit! Zoveel pigmentatie, en ze hebben zoveel keuze in de winkel. Als je in Amsterdam bent, raad ik je aan om er zeker eens een kijkje te nemen. De medewerksters zijn superlief en hebben veel verstand van hun producten. :) Ik wil INGLOT en Maison PR nog erg bedanken voor de uitnodiging, ik vond het hartstikke leuk!

18 REACTIES

  1. Aaah, leuke foto’s lady! Damn gurl, goede kwaliteit ook. :) Het was ook supervet om jou te ontmoeten, heb mij zeer vermaakt in de korte gesprekjes die wij hadden. :D Rofl, wat staat mijn zus er trouwens prachtig op, op de eerste foto. :p Gurl, ik ben heel benieuwd naar je reviews. ^^ HA! Die toerist.. dafuuuuuq?! Volgens mij weet ik wel wie je bedoeld, ik had haar ook gespot. :”)

  2. Mhihihihi het random moment, ik moest er hardop om lachen! =D En wat is Inglot een lust voor het oog hé? Het was voor mij ook een first in het huuuuuge filiaal in Eindhoven, maar ik heb mijn ogen uitgekeken! Mooi palette heb je ook samengesteld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in