Verslag || Naar de kapper via Treatwell

Een tijdje terug werd ik benaderd door Treatwell, of ik een kappersbehandeling wilde namens hun website. Treatwell is namelijk hét online boekingsplatform voor beauty & wellness behandelingen. Op de website kun je kiezen uit ruim 2000 salons, variërend van kappers tot sauna, en van nagelstylisten tot spa. Voordeel van boeken via Treatwell is dat je altijd terecht komt bij een erkende salon, en je kunt reviews van andere klanten lezen. Kapper Amsterdam? Geen probleem, dus ik zocht er eentje uit!

Ik ging voor een haarkleuring bij PH Haarstudio in Amsterdam. Lees verder om te ontdekken wat mijn ervaring was!

Allereerst iets over PH haarstudio. Deze kapperszaak, gevestigd in Amsterdam, wordt gerund door Tim Reiken, die al meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak en heeft gewerkt in verschillende salons in New York en Utrecht. Hij werkt met uitsluitend ecologische haarproducten, van bijvoorbeeld de merken Kevin Murphy en Natulique. Kenmerkend aan zijn kapperszaak is het persoonlijke contact, Tim heeft oprecht interesse in de klant en maakt ook tijd voor je. Hij geeft uitstekend advies betreffende jouw wensen, én – de heerlijke hoofdhuidmassage die je krijgt tijdens het wassen van je haar.

Bij binnenkomst merkte ik al wat voor een persoonlijke en ontspannen sfeer er hing in de zaak. Tim was op dat moment bezig met een klant, maar al snel was ik aan de beurt. Ik nam plaats in de stoel, kreeg een heerlijk kopje koffie, een stapel tijdschriften voor m’n neus, en al snel maakte ik duidelijk wat ik wilde – een rode haarkleur. Tim bekeek mijn haar en adviseerde het één en ander, en al snel kwamen we uit op een mooie, donkerrode kleur voor mijn haar.

Tim begon met het mengen van de haarverf, terwijl ik rustig wat foto’s maakte. We kletsen wat, en voor ik het wist zat de verf alweer in m’n haar. Na het inwerken was het tijd om de haarverf eruit te spoelen, dit ging gepaard met een heerlijke hoofdhuidmassage. Vervolgens kreeg ik een treatment-crème in m’n haar, hierdoor zouden m’n bijna-stervende haarpunten weer helemaal tot leven komen. Tim liet dit zo’n 20 minuten inwerken en ging ondertussen aan de slag met een andere klant, terwijl ik lekker aan het bladeren in de magazines was.

Het eindresultaat! Een prachtige, dieprode kleur die goed bij m’n huidskleur staat. Tim was ook nog zo lief om het na afloop heel mooi in model te brengen, door het licht te krullen en goed te föhnen. Damn, my hair never looked this good! Niet alleen ben ik blij met het eindresultaat, ook de hele ervaring was top. De laatste keer dat ik naar de kapper was geweest was namelijk in 2007, en toen was het behoorlijk verknipt (letterlijk en figuurlijk).. maar dankzij Tim en zijn leuke gevoel voor humor, én het mooie eindresultaat, heb ik mijn vertrouwen weer helemaal terug. Dankjewel Tim!

PH haarstudio heeft maar liefst een 9,0 op Treatwell! Maar uiteraard zijn er nog veel meer kapperszaken, haarstudios, salons, etc. op Treatwell. Elke salon of zaak heeft een cijfer, reviews van klanten, een prijslijst, noem het maar op. Via Treatwell boek je eenvoudig een behandeling bij elke wellness zaak in Nederland. De datum en tijd plan je zelf in! Nooit meer zelf op zoek dus, Treatwell heeft alles voor jou op één site verzameld. :happy:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in