W7 Mini Power Puffs

Toen ik laatst een huge ass bestelling plaatste bij Dermarolling (ze hadden heel producten voor slechts 1 euro, tja dan snap je ’t wel) besloot ik ook om, voor het eerst in m’n leven, make-up sponzen te bestellen. Want ja, die hele hype hé. Het begon bij de Beautyblender en is daarna alleen maar populairder geworden. Tijd om zelf eens wat te proberen. Ik bestelde deze kleine sponsjes van W7 en testte ze direct uit.

Mijn foundation breng ik aan met een spons, maar voor m’n concealer zocht ik nog altijd een fijne manier om het aan te brengen. Met m’n vingers was geen optie, dan wreef ik onder m’n ogen alleen maar lijntjes in de huid. Ik hoorde van veel andere bloggers en make-upfanaten dat ze hiervoor kleine sponsjes gebruikte. Daar is dit setje dus perfect voor!

Je gebruikt dit sponsje door hem nat te maken onder de kraan. Knijp er tussen het natmaken een paar keer in (oh wauw, dit is erg) en dan zul je zien dat hij zich helemaal volzuigt met water. Hij is nu twee keer zo groot! Knijp het overtollige water eruit en hij is klaar voor gebruik. Ik heb een vaste concealer, dus geen vloeibare. Ik veeg het sponsje dan een paar keer door de concealer heen, en breng het dan al deppend aan onder m’n ogen.

Overigens kun je de latex-vrije sponsjes ook gebruiken voor kleinere oppervlakten in het gezicht – zoals de neusvleugels, kin, de ogen, etc. Ze zijn ideaal om kleine plekjes te bereiken waar je met je gewone kwast of spons niet komt.

Exscuus voor het verschil in belichting, de foto’s zijn vlak na elkaar gemaakt, maar het weer is zo veranderlijk als wat vandaag. Je ziet duidelijk op de eerste foto, zonder concealer, dat het blauwe onder m’n ogen en de lijntjes beter zichtbaar zijn. De onderste foto, mét concealer, oogt een stuk frisser en egaler! De lijntjes zijn ook beduidend minder diep. De concealer die ik gebruikte is trouwens Essence Match 2 Cover! Cream Concealer.

Ik ben heel blij met de sponsjes! Ze fijn heel fijn in gebruik en brengen mijn concealer mooi en egaal aan. Na afloop spoel ik ze schoon en laat ik ze drogen.

W7 Mini Power Puffs kost ongeveer €5,99 per setje. Je koopt ze bijvoorbeeld bij Dermarolling, maar bij The Make-up Spot kosten ze €4,95.

3 REACTIES

  1. Cuties zijn het! Ik heb een soort raar gevormde oordop/buttplug sponsjes van Real Techniques, maar die klaren de klus ook erg goed. Dacht voorheen dat die hype een soort van opgeklopte marketing was, maar ze werken wel degelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in