Tekstgrootte: groter / kleiner

De naam is een hele mond vol (probeer het eens in één keer vloeiend te zeggen!), en het product zelf is een hele hand vol. Een joekel van een scrub! Hopelijk niet zo grof en pijnlijk als de vorige scrub uit deze webshop. Wel ziet hij er even cute uit, en is hij even handig in gebruik. Je neemt hem mee in de douche, maakt je lijf én de scrub zelf nat, en scrubben maar! Deze cutie bezorgt je een superglad huidje. Lees verder voor de rest van de review!

De Solid Sugar Scrubs uit de Wat Maakt Je Mooi webshop zijn er in diverse geuren, degene die ik heb is Strawberry Field. Hij ruikt inderdaad naar aardbei, maar niet heel sterk. Hij is licht zoet gegeurd, maar toch ruik je hem onder de douche! Het is een scrub bar van 100 gram.

Ingrediënten: Sucrose (Fairtrade Cane Sugar) Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum, Fragaria Ananassa (Strawberry Seed) Oil, Papaver Somniferum (Poppy) Seeds, CI17200.

Zoals je ziet zit er suiker in, cacaoboter, parfum, aardbeienolie, poppy seeds (maandzaad) en rode kleurstof. Allemaal natuurlijke ingrediënten, op parfum na. Deze hadden ze er van mij wel uit mogen laten, maar dan mis je natuurlijk wel het aardbeiengeurtje wat eraan zit. Mijn huid reageert zelf niet vervelend op parfum.

Ik nam de scrub mee de douche in, en wreef hem voorzichtig (nat!) over m’n lichaam heen (ook nat). Het eerste wat me opviel, is dat hij allemaal roze druppeltjes achterlaat, hoe leuk! =D Hoewel hij minder grof dan deze scrub bar is, is hij alsnog wel grof. Je moet hem voorzichtig gebruiken, zachtjes over je lichaam halen, en zowel je lichaam als de scrub goed nat houden.

De aardbeiengeur komt af en toe voorbij zweven, en de scrub is prettig in gebruik. Ondanks dat je hem voorzichtig moet gebruiken, houdt hij goed vast. Ik heb er een hekel aan als dingen onder de douche uit m’n handen floepen, daar heb je met de scrub gelukkig geen last van. Hij laat echter niet heel veel scrubkorrels achter op je lijf – hier en daar wat maanzaad, maar verder is het voornamelijk de scrub bar zelf die je lichaam scrubt.

M’n lichaam is na afloop zacht, en blijft ook zacht de rest van de dag! Ook droogt hij m’n huid niet uit, daar was ik toch wel een beetje benieuwd naar, aangezien er ook parfum in zit. M’n huid ruikt helaas niet naar versgeplukte aardbeien na afloop, maar daar hebben we bodybutters voor. Met één scrub bar doe je, dénk ik, zo’n 10 tot 15 keer. Ik vind deze nieuwe manier van scrubben veel leuker dan uit een potje! I’m hooked.

Solid Sugar Scrub Strawberry Field kost €4,95 voor 100 gram.

8 Responses to Wat Maakt Je Mooi || Solid Sugar Scrub Strawberry Field

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker