Wat willen jullie zien op Oh Fashion?

De laatste tijd is m’n interesse in beauty afgenomen. Ik houd er nog steeds van, maar ik gebruik het nog amper en experimenteer ook weinig meer met make-up. Waar ik nu precies over moet bloggen, weet ik niet echt. Ik vind diverse dingen leuk, zoals interieur, eBay, wat beauty en fashion, recepten, lifestyle. Maar wat vinden jullie leuk om te zien? Waar willen jullie liever niet over lezen op Oh Fashion, en waarover wel? Welke artikelen schrijf ik ‘het beste’? Mocht je willen meedenken en helpen, vul dan alsjeblieft de poll hieronder in. Je zou mij er heel erg mee helpen! :)

Er zijn meerdere opties mogelijk!

Wat willen jullie zien op Oh Fashion?
  
pollcode.com free polls 

Alvast héél erg bedankt voor het invullen van de poll. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie graag zouden willen zien!

6 REACTIES

  1. DIY en 'Lifestyle', dat wat jou bezighoudt, bijv het gezonder leven etc.
    Ben benieuwd! :) Merk dat make-up ook iets minder mijn interesse heeft, en daar zijn immers al zoveel blogs over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in