We gaan naar Newcastle!


(bron)

Dit artikel bevat één betaalde link.

Ik had werkelijk waar géén idee wat ik mijn vriend dit jaar voor zijn verjaardag moest geven. Games die recentelijk uit waren gekomen had hij allang van te voren besteld, kleding had hij al genoeg, en alleen het nieuwste Dirkjan stripboek (met bijbehorende scheurkalender) vond ik ook een beetje saai. Ik ging een beetje rondkijken op internet en kwam al snel een 3-daagse cruise naar Newcastle tegen, om daar te gaan kerstshoppen. Ik besloot, heel impulsief, om mee te bieden met de veiling en ja hoor! Meteen raak. Voor de openingsbod won ik de prijs. Dus: wij gaan naar Newcastle!


(bron)

In de intro had ik het over een 3-daagse cruise, en dat zit precies zo: op de eerste dag vertrekken we om 17:30 met een cruiseschip naar Newcastle, vanuit IJmuiden. De volgende dag, dus de tweede dag, komen we om 09:00 ’s ochtends aan in Newcastle. We hebben dan tot 15:45 om te shoppen, dan vertrekt de bus weer naar het cruiseschip. De laatste dag komen we om 9:30 ’s ochtends aan in IJmuiden weer.

Shoppen, shoppen, shoppen! Dat is echt wat we gaan doen die dag. Ik begreep al dat er drie Lush winkels zaten, en je hebt er héél veel winkels. Om te beginnen heb je het grote, overdekte winkelcentrum Eldon Square. In dit winkelcentrum zitten meer dan 100 winkels gevestigd! Ook heb je MetroCentre, dit is het grootste warenhuis van Europa. Verder vind je in Northumberland Street een Primark van drie verdiepingen hoog! Dat wordt shop till we drop :yay:


(bron)

Ik kan niet wachten om lekker te gaan inslaan voor Kerst, in het prachtige Newcastle! En dat we per boot gaan, vind ik ook erg leuk. Tegenwoordig gaan we altijd met het vliegtuig, want we zijn ooit naar de Belgische Ardennen geweest met de auto, en toen besloot de tank van m’n vriend’s auto benzine te gaan lekken. En uiteraard zaten we in het Franstalige gedeelte van de Ardennen.. tegenwoordig kun je je auto onderdelen gewoon online bestellen (meer info), maar dat kon toen nog niet. We moesten met handen en voeten duidelijk maken dat de tank kapot was. Drama! :cry:

Ik kijk er dus heel erg naar uit, naar onze trip! Nog minder dan één week en het is zover. Hebben jullie nog tips wat beautymerken die ik er moet shoppen? Winkels die ik niet over mag slaan? Producten die ik voor een eventuele winactie moet inslaan? Let me know!

Ben jij wel eens in Newcastle geweest? Zo ja, heb je tips? Zo nee, zou je er wel eens willen shoppen?

14 REACTIES

  1. Newcastle ben ik nog nooit geweest en ik weet er eigenlijk ook niet zoveel van, maar dat maakt het vaak juist ook wel heel tof. Ikzelf wil nog een keertje weer terug naar Birmingham, waar ik ooit heel kort stage gelopen heb. Winkelen was daar namelijk super tof. xxx Lucinda

  2. Ik ga 2 januari naar Newcastle en dan is daar de megasale net gestart dus dat wordt groots inslaan.. zeker nu ik lees dat er 3 Lushes zitten.. woohoooo.. Ik ga me ook aanbevolen voor shoptips. :-)
    :yay:

  3. Wat leuk! Toevallig ben ik begin deze maand ook met de minicruise naar Newcastle geweest, leuke ervaring! Alleen het is wel jammer dat je langer op de boot zit dan dat je daadwerkelijk in de stad bent, je moet jezelf wel echt vermaken. Verder hadden wij veel te eten en lekkers meegenomen want het eten aan boord is behoorlijk prijzig en de reviews zijn ook niet heel denderend. Wij zijn niet in het MetroCentre geweest maar wel in het winkelcentrum op de tweede foto waar ook genoeg te shoppen was. En vergeet niet om reistabletten mee te nemen ;) Wij hadden behoorlijke storm op de heenweg. Heel veel plezier :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in