Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb al een keer verteld over Webprint, toen ik daar een canvasdoek bestelde van Luna. Webprint is eigenlijk mijn “place to be” als het gaat om dingen personaliseren, want ik ben erg tevreden over hun snelle service, goede prijzen en ruime aanbod. Het leuke is dat de webshop nu compleet vernieuwd is!

Laat ik eerst wat vertellen over Webprint. Je kunt hier van alles personaliseren/bedrukken. Maar dan ook echt ALLES! Mokken, kussens, kaartspellen, kleding, muismatten, bierviltjes, kalenders, kaarten, klokken, slingers, kerstballen… Pff, en dat is nog lang niet alles. Bedenk het, en je kunt het bij Webprint bedrukken met een eigen foto.

Dit soort cadeaus zijn stiekem toch wel veel leuker dan een gewoon cadeau. Zo hebben wij onlangs een goede vriend verrast met een canvasdoek, mok én kussen met foto van zijn pas overleden hond. Het moment waarop je die producten overhandigt, is onbetaalbaar. Dit soort momenten zullen mensen nooit vergeten! Geven is soms echt wel leuker dan ontvangen.

Producten ontwerpen is sinds de vernieuwde website nu nog sneller en makkelijk. Het bewerkingsprogramma is makkelijk in gebruik en snapt zelfs de grootste kluns nog. Je kunt ook je social media accounts koppelen eraan, zodat je heel makkelijk en snel je foto’s kunt importeren.

Neem dus snel een kijken op de vernieuwde Webprint en voeg hem toe aan je Favorieten!

Laat jij wel eens producten bedrukken met foto’s?

5 Responses to Webprint is vernieuwd!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker