Website tip || e-Kortingscode.nl

Of het nu december of april is, elke maand is een dure maand voor mij. Ik shop teveel, waardoor ik aan het einde van mijn salaris altijd nog een stukje maand over heb.. of zeg maar gerust 3,5 week. Shoppen met korting is dus een pre hier. Ook ben ik niet zo’n voorstander van drukke winkelcentra, dus online shoppen is wat ik het liefst doe. En wat een groot voordeel van online shoppen is.. zijn kortingscodes! Vandaag laat ik je kennismaken met e-Kortingscode, die boordevol actuele kortingscodes bevat. Bespaar Lees je mee?

Als ik rondsnuffel op e-Kortingscode krijg ik direct shopkriebels. Ik zie allemaal fijne kortingen staan! Op de beginpagina zie je drie lijstjes staan: populaire kortingen, nieuwe kortingen en de categoriën.

Laten we eens navigeren naar de categorie Gezondheid & verzorging! Mijn oog valt direct op kortingen en aanbiedingen bij Rituals, De Tuinen, Haarshop, Douglas, en nog veel meer webshops.
Maar ook andere populaire webshops waar ik vaak shop kom ik tegen! Check out deze korting bij Hema, bijvoorbeeld. Of wat dat dacht je van deze 3 verschillende kortingscodes tot €40 korting bij ASOS?

De site is overzichtelijk en duidelijk, en handig in gebruik. De meest populaire en nieuwe kortingen vind je direct op de homepage, zodat deze niet te missen zijn. Ook staat er bij elke kortingscode tot wanneer hij geldig is. Verder kun je zoeken op winkel, of gewoon lekker rondsnuffelen in de categorieën. Wil je geen enkele kortingscode meer missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Altijd de meest actuele kortingscodes in je mailbox, zonder te hoeven (op)zoeken.

Wat e-Kortingscode onderscheidt van alle andere kortingscodes websites, is dat deze ook nog een pagina met bespaartips hebben. Normaal gesproken hecht ik niet zo’n waarde aan dit soort artikelen op een website, maar hier staan nog best wat goede tips tussen! Zoals je Belastingdienst aangifte doen, dit heeft er bij ons voor gezorgd dat we 300 euro terug krijgen. Toch wel heel fijn om dat even gedaan te hebben dus! :laugh:

Ben je dus op zoek naar actuele en exclusieve kortingscodes, neem dan even een kijkje bij deze site! Heel handig in gebruik, lekker overzichtelijk, en er staan geweldige (exclusieve) kortingscodes op van ruim 2100 webwinkels. Sla de website dus zeker even op in je favorieten, want geld besparen tijdens het online shoppen willen we natuurlijk allemaal, nietwaar? :wink:

Zoek jij altijd naar kortingscodes als je gaat online shoppen?

7 REACTIES

  1. Ooh dat is wel heel handig! Ik kijk inderdaad altijd naar de kortingscode of periodes dat er opruiming is. Scheelt toch weer een hoop! Bedankt voor het delen!

  2. Leuk artikel!! En ik zie nu pas dat ik op jouw blog een ontzettend leuke hello kitty pijl zie bij de muis… te leuk gewoon!!

  3. Handig Evelien!
    Zelf gebruik ik ook al een tijdje kortingscodes als ik mijn kleding bestel. Vaak sites als kortingscode.nl, acties.nl, ikzegkorting.nl of shopkorting.nl. Wat ook vaak helpt is om “webshop + kortingscode [jaartal]” in te vullen, dan vind je vaak ook codes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in