Win 2x een ACCY telefoonhoesje van MobielBereikbaar.nl

Telefoonhoesjes: ik heb er veel! Ik kan niet meer zonder en vind het heerlijk om ze af en toe af te wisselen. Een frontje, een toffe sticker of gewoon een flinke behuizing. Het geeft niet een bescherming aan je telefoon, maar ook karakter! Eerder schreef ik al over de webshop van MobielBereikbaar, toen ik de Muvit armstrap mocht proberen. Nu mag ik van deze webshop twee bezoekers blij maken met een hoesje van het merk ACCY!

Zoals je al ziet, heeft het merk ACCY heel veel telefoonhoesjes. Ze zijn leuk, divers en betaalbaar! Mocht jij één van de twee gelukkige winnaars zijn, mag je in de webshop een telefoonhoesje van ACCY naar keuze uitzoeken. ACCY heeft telefoonhoesjes voor heel veel smartphones, zoals Samsung Galaxy S4 hoesjes, Nokia, HTC, Sony, Blackberry, LG en iPhone. Weet je niet zeker of jouw model ertussen staat, kijk dan even in de webshop.

Meedoen is simpel! Like de Facebook pagina van MobielBereikbaar en volg ze op Twitter. Je maakt een extra kans als dit artikel op Bloglovin liked. Laat in een reactie achter welke stappen je precies hebt gedaan. Doe je dit niet, kan ik het niet controleren en telt je deelname dus niet mee.

De winactie is voor bezoekers uit Nederland en België. De twee winnaars ontvangen op 28 Juli een mailtje en de voornamen komen op de winactie uitslagen pagina te staan. Veel succes allemaal! =)

19 REACTIES

 1. Leuke winactie :), ik doe mee. Ik heb alle stappen gedaan. Op facebook via Teun Tielen en op twitter via @teunxtielen.
  xx Teun

 2. Ik doe graag mee! Wat een leuke hoesjes! Ik heb er helaas erg weinig, en dat terwijl mijn iPhone 5 schreeuwt om mooie designs. Ik heb alle drie de stappen gedaan.

 3. Mijn hoesje is net kapot gegaan en hij was best wel duur wat opzich jammer is.. Ik doe zeker mee! Alle stappen gedaan en succes iedereen ;)

 4. Doe graag mee! Wacht op mijn nieuwe telefoon en een nieuw hoesje zou leuk zijn!
  Welke stappen ik heb gedaan?
  * Ik volg je met Bloglovin’ en ben de 7e liker van je winactie
  * Volg MobielBereikbaar nu FB (naam: Miriam Terveer) en Twitter (@MTerveer)

  Fingers crossed! xxxxxx

 5. wat een leuke actie :) doe graag mee om een kans te maken
  Alle stappen heb ik gedaan en ook al even gekeken of ze mijn merk hadden
  en gelukkig wel mooie hoesjes hebben ze hoor :heart:

 6. Oh superleuke actie! Ik doe zeker mee!

  Ik volg je op twitter en bloglovin’ en heb het bericht daar en de facebook geliked!
  Liefs x

 7. Wat een leuke actie :) ik kan wel een hoesje gebruiken voor mijn BB. Ik heb alle stapjes genomen en nu maar afwachten :) succes allemaal! =)

 8. Leuke actie, mijn eerste hoesje hier ook besteld en zeker niet ontevreden! Een like op facebook en volgen op twitter, helaas (nog) geen Bloglovin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in