Win 3 mooie Ciaté nagellakken van PinkLadyMakeup.nl

Goedemorgen! Vandaag heb ik voor jullie een extra leuk artikel, namelijk een winactie in samenwerking met de leukste beauty webshop Pink Lady Make Up! Omdat we bij het woord herfst altijd denken aan goudgele bladeren, lange boswandelingen en een vredig avondzonnetje, maar in de plaats daarvoor regen, zompige, bruine bladeren en storm krijgen, hopen wij jouw herfst nog een beetje op te leuken door deze drie nagellakken te weg te geven. Doe je mee?

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like ByChristiana (haar persoonlijke blog) op Facebook.
2. Volg ByChristiana op Bloglovin
3. Volg Oh Fashion op Facebook

Extra kansen:
– Like dit artikel op Bloglovin (+1)
– Volg ByChristiana op Twitter (+1)

Christiana (eigenaresse Pink Lady Make Up) wilt graag wat meer bekendheid voor haar persoonlijke blog, vandaar de wat afwijkende voorwaarden dit keer. Christiane heeft een ontzettend leuke en unieke blog, waarop je beauty, lifestyle en veel interieur artikelen vindt. Bomvol inspiratie, dus absoluut geen straf om haar blog eens te bekijken!

De winnares krijgt op 1 december een mailtje van ons! Veel succes allemaal & vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten, en ook welke stappen je hebt gedaan!

40 REACTIES

 1. Wat een super leuke actie!
  Ik heb helaas geen bloglovin of twitter.
  Maar dat neemt niet weg dat ik toch probeer mee te doen om een kans te maken op die prachtige lakjes!
  Ik heb stap 1 en 3 mee gedaan op Facebook.
  :)
  <3

 2. Wat een leuke winactie! Was Christiana nog niet tegen gekomen op bloglovin, maar ben blij dat ik haar nu volg, erg leuke blog! :) Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra. En ben altijd al benieuwd geweest naar de nagellakjes van Ciaté :yay:

 3. Super leuke winactie! Heb alle stappen gedaan (ook de extra)

  Twitternaam: SuperSweetLife
  Naam facebook: Tineke Janzen

  Nu maar duimen ,deze kleurtjes zijn erg mooi!
  Liefs

 4. Ik doe mee, lijkt me leuk om dit merk eens te proberen :) , heb vele merken nagellak maar deze niet. Heb (al eerder) aan alle voorwaarden voldaan

 5. Mooie lakjes!

  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 15e liker
  – Ik volg beide Facebook accounts onder naam Arianne van Lierop
  – Ik volg je op Twitter onder naam @Arianne_vLierop

 6. Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik volg By Christiana via bloglovin, twitter en facebook. Oh Fashion volg ik via facebook en bloglovin (+ artikel geliked). x

 7. Wat een mooie winactie! Hele speciale lakjes, heb ook nog geen lakjes van Ciaté.
  Ik doe graag mee.
  – Ik volg je ByChristiana op bloglovin
  – Heb de fb pagina van ByChristiana geliked
  – Volg Oh Fashion op fb
  – Heb het artikel geliked op bloglovin (+1)
  – En volg ByChristiana op twitter.(+1)

  Liefs, Nancy.

 8. wat een geweldige actie met supermooie kleuren die perfect bij elkaar passen, graag doe ik mee
  Ik volg ByChristiana Facebook, bloglovin’ en twitter
  ik volg je op facebook en heb de actie geliked op bloglovin’
  XXX Jorine

 9. Leuk om zo via een andere blog een winactie te organiseren.
  Ik zou in ieder geval heel graag kans willen maken op deze lakjes.
  Ik heb alle stapjes gedaan (ook de 2 extra).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in