(GESLOTEN) Win een Jabra Revo™ hoofdtelefoon t.w.v. €199,95

WINACTIE GESLOTEN! De winnares, Maxime, is gemailed!

Waah, jongens! Ik mag zoiets tofs weggeven vandaag! :O Weten jullie nog mijn review over de supermooie en fijne Jabra Revo hoofdtelefoon? Nu werd ik benaderd door ze, of ik er eentje wilde weggeven. Maar natuurlijk! Deze hoofdtelefoon zorgt voor prachtig geluid en is zeer fijn en gebruiksvriendelijk in gebruik. Ik ben nog altijd héél blij met mijn exemplaar, tijd om iemand anders er nu ook blij mee te maken!

Zie jij jezelf al met deze mooie hoofdtelefoon op je hoofd rondlopen? Genietend van de klanken die eruit komen? Geen last van omgevingsgeluid? Doe dan snel mee, want ik mag er één verloten onder alle inzendingen. De winactie loopt tot donderdag 19 december om 13:00, zodat Jabra direct de prijs kan toesturen. Zo ligt de hoofdtelefoon nog vóór de Kerst onder de kerstboom! Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zoals zwart, wit en grijs.

1. Vertel waarom jij graag deze hoofdtelefoon zou willen winnen.
2. Volg me op Bloglovin en like deze post. (voor één extra kans)
3. Volg me op Facebook (voor één extra kans)

Op 19 december na 13:00 wordt de winnaar gemaild. Bezoekers uit Nederland kunnen meedoen met deze winactie. Veel succes!

48 REACTIES

 1. Ik heb nog geen hoofdtelefoon en deze ziet er echt fantastisch uit! :D Ik ben helemaal verliefd wauwie <3 ! Ik doe heel graag mee en heb met alle stappen meegedaan, zou echt een super kerstcadeau zijn! Duimen maar! <3

  Liefs Diana

 2. Wat een gave actie! Ik zou deze heel graag winnen omdat mijn muziek meer verdient dan een snoertje wat kraakt :) Volgens mij heeft deze geweldig geluid! :)

 3. Ik volg je op Facebook. maar ik kan deze post nog niet zien op bloglovin. Zodra dat kan like ik m meteen ;-)

  Waarom ik hem wil winnen? Omdat mijn iphone oortjes ALTIJD door de knoop raken en als ze dat eens niet zitten, dan zijn ze vast wel weer kapot. Gek word ik ervan! en nu duimen :)

  X

 4. oooow, wat gaaf dat je deze koptelefoon mag verloten! waarschijnlijk is het echt een goeie koptelefoon, omdat je er zo enthousiast over was! ik doe natuurlijk mee, omdat ik een koptelefoon altijd wel kan gebruiken, omdat ik niet zonder muziek meer kan!

  hopelijk maak ik een kans!
  xxx

 5. Wooow gaaf zeg! Ik doe mee voor mijn vriend. Die heeft een hele dure headset, maar die is een beetje aan vervanging toe.. Zou leuk zijn als ik hem dit als kerstcadeautje kon geven :D

  Ik volgde je overal natuurlijk al, maar ik kan je bericht op Bloglovin’ niet vinden? Als je me een linkje wilt sturen op facebook ofzo zorg ik dat het in orde komt :)

 6. WHAA wat een leuke prijs zeg! Dan zou ik ‘m aan m’n moeder geven. Zij heeft al sinds dat ze zo’n ouderwetse mp3 heeft, ook een ouderwetse koptelefoon erbij die eigenlijk niet echt stevig is. Met deze mooie koptelefoon van goede kwaliteit zal ze vast ontzettend blij zijn! En ik heb nog geen Kerstcadeau dus fingers crosserd ;)

 7. Ik ben wat ze noemen een High Sensitive Person en kan me dus mateloos ergeren aan omgevingsgeluiden e.d.zo als ook piepjes en ruis en onzuiver geluid.
  Omdat zoveel mogelijk te vermijden draag ik bijna altijd een headsetje.
  Maar die is hard aan vervanging toe door het veelvuldige gebruik,daarom zou deze SUPERSET geweldig zijn.

 8. Wauw wat een gave actie. Ik kan deze hoofdtelefoon goed gebruiken achter mijn laptop, dan hoeven de andere gezinsleden niet mee te genieten van alle filmpjes/ muziek ed.
  Ik volg je op Bloglovin en op Facebook.
  Ook heb ik de actie gedeeld.

 9. :heart: Waaauw! Die wil ik echt heel erg graag winnen! Fiets elke dag een uur naar m’n werk toe, kan ik in style muziekjes luisteren onderweg. :yay:

  Volg je via bloglovin, geliked en ook via facebook.

 10. Wauw heel tof!
  Ik wil deze heel graag winnen! Niet voor mijzelf, maar voor mijn vriend.
  Hij is altijd druk bezig met muziek maken, bewerken etc. En daar heb je echt een goede koptelefoon voor nodig.
  Lijkt me heel tof om deze voor hem te winnen, zal hij super blij mee zijn!

 11. ik zou deze TOPPER dolgraag winnen voor mijn zoon, zodat hij ongestoord naar zijn muziek kan luisteren, dat is toch wat elke muziekliefhebber graag doet?/ Heerlijk naar je eigen muziek luisten zonder geluiden van buiten af, even helemaal op gaan in je favo muziek, ga heel hard duimen

 12. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ten eerste omdat ‘ie heel fashionable is en dus beter zou passen bij mij dan simpele, zwarte oortjes. Ten tweede heb ik net Spotify, Soundcloud en de muziekpagina’s van MySpace ontdekt en ben ik dus continu muziek aan het luisteren. Zulke zware kwaliteit hoofdtelefoon zou dan geweldig zijn! Bovendien reis ik elke dag 5,5 uur naar college op en neer, dus muziek is voor mij heel belangrijk in die tijd. En met een beetje mazzel houden de kussentjes mijn oren ook nog eens warm in de wintermaanden! :)

 13. Ik heb de afgelopen 3 maanden 3 keer in het ziekenhuis gelegen voor spoedoperaties. Muziek en uitzending gemist kijken op mijn laptop is dan ideaal, want jij geniet, maar andere mensen hebben er geen last van. Helaas is mijn koptelefoon gesneuveld door het steeds weer verhuizen, dus ik zou hier echt dolblij mee zijn!

 14. echt een hele gave winactie! ik doe zeker mee! ik leer meestal in de bibliotheek, maar daar kan het soms ook verrassend druk en rumoerig zijn, beetje raar aangezien ik daar voor de rust kom, maar wat is dan beter dan zo’n koptelefoon opdoen met een rustgevend muziekje op de achtergrond! ook is deze koptelefoon heel fijn voor verre reizen, even jezelf afzonderen en een leuke film kijken of muziek luisteren.

  ook volg ik je via bloglovin en heb het artikel geliked!

  xoxo

 15. Ik wil hem graag winnen, niet voor mijzelf, maar voor mijn vriend. Hij heeft nu al een aantal miskopen gehad qua koptelefoons. Hij werkt als ict er op een druk kantoor en kan op die manier soms even zich afsluiten en op zijn best gaan werken!
  Ik heb alle +1 ook gedaan :)

 16. Hoi, wie zou deze hoofdtelefoon niet graag willen winnen? :) Neen, ik heb nog een cadeau’tje nodig voor mijn schoonbroer en hij zou hier héél blij mee zijn! Ik volgde je al via Bloglovin en Facebook, dus dat moet in orde zijn!

 17. volgde je al op bloglovin dus heb nu dit bericht geliked.
  Wil heel graag deze hoofdtelefoon winnen, omdat ik sowieso een hoofdtelefoon wilde kopen. Maar ik heb geen idee welke, dus dan komt dit goed van pas.

 18. Het lijkt me heerlijk geen herrie meer te hoeven horen afkomstig van de computer van Thieu. Ook voor hem heerlijk, want dan kan het lekker hard zetten zonder gezeur van mij haha

 19. Hoi
  gave winactie
  kon berichtje niet vinden op bloglovin
  maar heb wel gelike op fb

  ik zou deze koptelefoon graag winnen
  om lekker muziek te luisteren op mijn laptop of lekker op mijn telefoon.
  Heerlijk relaxt ;-) met deze koptelefoon

 20. Leuke koptelefoon! :) Het lijkt me heel leuk deze te winnen want nu luister ik muziek door oordopjes van de action en die zijn niet van heel erg goede kwaliteit haha. En natuurlijk omdat hij er ontzettend gaaf uitziet. Ik volgde je al op bloglovin’ en heb je bericht als 17e geliked en ik volg je nu ook op facebook ( Teun Tielen ).
  Liefs Teun

 21. Wat gaaf dat je deze hoofdtelefoon mag weggeven. Ik wil héél graag winnen, omdat alle in-ears uit mijn oren vallen. Gekke oren denk ik…Ik moet dus wel muziek luisteren met een hoofdtelefoon. Nu had ik er een gekocht en gebruikte deze dagelijks. Nu is hij helaas stuk gegaan. Dat is een gemis… Dus ik ga heel hard hopen dat ik de gelukkige winnaar mag zijn.

 22. Wat een onwijs toffe actie! Mijn eigen koptelefoon is gisteren net kapot gegaan dus ik ben desperate voor een nieuwe! Ik volgde je al op Bloglovin en ook op Facebook :) x

 23. Gave winactie!
  Ik luister graag muziek,
  vooral in de kantine op school waar dat helaas niet zo goed gaat met mijn goedkopeoordopjes
  Ik ben 2e kerstdag jarig en dit zou een tof cadeautje zijn haha :) (Ik heb alles gedaan)
  Veel succes iedereen

  xx

 24. Ik doe niet meer vaak mee aan winacties, maar voor deze maak ik zeker even tijd, omdat ik al heel lang zo’n hoofdtelefoon wil uit proberen. Hij lijkt me zo ontzettend fijn aangezien ik altijd last heb van drukte om mij heen. Zo kan ik mij nog beter terug trekken in mijn eigen wereldje en heb ik niet zo’n last van wat er om mij heen gebeurd. Ik volg je op bloglovin & heb geliked. Ben de 24e liker. Ook volg ik je via Facebook (al heel lang). Leuke winactie Evelien!

 25. Hi Evelien!
  Wauw leuke actie! Ik doe mee (:
  Ik volg je op bloglovin’
  Waarom ik graag zou willen winnen?
  Met deze geweldige hoofdtelefoon zou ik mn vriendje heel goed kunnen verrassen. ♥
  Nu maar hopen dat vrijdag de 13e mijn geluksdag is!
  xoxo, Jolijn.

 26. Wouw supervet! Ik zou deze hoofdtelefoon supergraag willen winnen omdat ik heel vaak muziek luister en geen goede koptelefoon heb. Een goede koptelefoon maakt de muziek nog mooier! Heel veel succes! P.s, ik volg je op bloglovin.

 27. ik heb er altijd een gewild voor ondereg maar zijn zo duur dus vandaar wil ik heel graag dit winnen!
  Heb alles gedaan; facebook; loubna yag
  xx

 28. Hiiii! Ik doe mee, ik doe mee!
  Ik zou ‘m heel graag willen winnen omdat ik graag een goede mooie koptelefoon zou hebben; mijn vriend wil een beats by dre voor m’n verjaardag kopen, maar zo’n duur cadeau wil ik niet van ‘m aannemen. Winnen is natuurlijk een ander verhaal… ;-)
  Gaaf dat je dit weg mag geven dame!
  Ik heb alle opties gedaan om mee te doen + extra kansen, volg je natuurlijk allang :-)

  XO

 29. Ik heb alles gedaan! Wat een geweldige koptelefoon. Ik heb altijd oortjes gehad om muziek mee te luisteren maar met het koudere weer zit een koptelefoon ook veel warmer. Ik vind hem ook nog eens super mooi! :D

 30. Wat een geweldig mooie koptelefoon! Ik zou hem graag op de fiets willen gebruiken, zodat mijn oren er ’s winters niet meer afvriezen. Heerlijk lijkt me dat! En verder lijkt de geluidskwaliteit me fantastisch, vooral fijn in drukke ruimtes of in de trein/bus.

  Ik volgde je al op bloglovin’, en heb dit artikel geliked. Verder volg ik je nu ook op facebook!

 31. Ik heb nog geen hoofdtelefoon en heb al een tijdje het plan om er eentje aan te schaffen. Voor in de trein en in de zomer voor op balkon, in het park enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in