(GESLOTEN) Win een Muvit Mini speaker van MobielBereikbaar.nl

Jongens, ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Dit keer in samenwerking met MobielBereikbaar.nl. Zij maakte het mogelijk voor jullie om een Muvit Mini speaker €24,95 te winnen, zomaar, om knallend het nieuwe jaar in te gaan! Hoe tof van ze? Doe snel mee, en voor je het weet staat deze speaker bij jou thuis.

Muvit Mini speaker

Productinformatie
“Deze portable speaker heeft een oplaadbare interne batterij waardoor u hem overal kunt gebruiken, zelfs op plekken waar geen stroomvoorziening is. Daarom is de Muvit mini portable speaker een ideale sfeermaker voor op uw beachparty, tuinfeest of picknick. De speaker heeft een geïntegreerde audio input jack waardoor u meerdere speakers met elkaar kunt verbinden voor een voller geluid.”

Specificaties: 
– Input: L/R320mV 
– Output: 3W 
– Speeltijd: tot 6 uur 
– Afmetingen: 60mm x 47.5mm 
– Gewicht: 80g 
– Connector: 3,5mm 

Levering bestaat uit: 
– Muvit mini portable speaker 
– 3,5mm audio jack kabel 
– USB laadkabel 
– Gebruikershandleiding

1. Vertel welk nummer jij als eerste door deze speaker laat knallen!
2. Volg MobielBereikbaar.nl op Facebook
3. Volg me op Bloglovin en like deze post. (voor één extra kans)
4. Volg me op Facebook (voor één extra kans)

Op 29 december wordt de winnaar gemaild en zijn/haar naam komt in dit artikel te staan. Bezoekers uit Nederland en België kunnen meedoen met deze winactie. Veel succes! De winnares is Cheyenne Jansen, gefeliciteerd!

22 REACTIES

 1. het alleereerste nummers die ik door de speaker laat knallen is timber van pitbul en kesha.ik volg mobielberekbaar.nl op Facebook. ook volg ik je op Bloglovin en heb ik de post geliked. en ik volg je ook op Facebook.
  xoxo chy

 2. Hi Evelien!
  Leuke actie! Het nummer dat ik het eerst zou laten knallen is ..
  All I want for Christmas ( Is this speaker ) Natuurlijk!
  Ik heb alles gedaan (:
  Fijne feestfdagen, liefs xx
  Jolijn.

 3. Sowieso LAST NIGHT EVER van Yellow claw! Lekker losgaan!
  Ik volg je op Bloglovin’, heb dit bericht geliked, heb de fb pagina’s geliked en volg jou op fb.
  Maar wat een geweldige winactie! Je blog is echt te gek, als ik ff tijd heb ga ik lekker op t blog rondsnuffelen en artikels lezen.
  Sommige artikelen lees ik wel 3 of 4 keer ;) Steeds weer krijg ik inspiratie van jou en je blog.
  Dankjewel dat je met zoveel liefde voor ons schrijft en ik hoop dat je nog lang doorgaat!
  Succes met je verdere carrière!

  Liefs ♥

 4. Het eerste nummer dat ik door de speaker laat knallen is what i might do van Ben Pearce. Ooooooooh wat een heerlijk nummer is dat, ik heb hem nu al 3 dagen op repeat… Leuke winactie!

 5. Als eerste zou ik Armin van Buuren’s – This Is What It Feels Like keihard laten horen!!
  Ik heb alles geliked, FB, BL, groetjes xxx

 6. Hoihoi! Super leuke winactie, ik zou het heel leuk vinden als ik de speaker win. Ik heb alles gedaan. Het eerste nummer wat ik door deze speaker laat knallen is Pretty Hurts van Beyoncé.

 7. Dat is inderdaad tof. Welke song ik als eerste “door deze speaker laat knallen” weet ik nog niet. Maar laat ik dan toch maar gewoon een van mijn favoriete songs benoemen: “Jealous again” van The Black Crowes.

 8. Best gênant eigenlijk, maar ik ben nog altijd fan van K3 en zal daarom als eerste Loko Lé uit mijn speakers laten knallen. Keihard, heerlijk!

 9. Super leuke winactie! Ik doe graag mee, Ik zou als eerste door deze speaker de nieuwe hard with style episode laten knallen. Ik volgde je al op bloglovin en mobielbereikbaar op facebook. Ook heb ik je pagina geliked op facebook en het bericht op bloglovin geliked.

 10. Ik zou als eerste Waves van mr probz. Mijn moeder is momenteel ziek en dit liedje geeft mij veel kracht. Ik volg je op facebook en heb je geliked op bloglovin. Ook volg ik MobielBereikbaar.nl. op facebook.

 11. Ik ga voor HAPPY NEWYEAR van Abba, ben helemaal in de stemming. Ik volg je op FB en op bloglovin en heb het artikel geliked op bloglovin. MobielBereikbaar volg ik ook op FB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in