(GESLOTEN) Win een telefoonhoesje of skin van 24Cases.nl

Goedemiddag iedereen! Vandaag wéér een extra artikel, want als je gisteren niet één van de gelukkige winnaars was die een telefoonhoesje had gewonnen, heb je vandaag de kans om er eentje bij 24Cases te winnen. En meedoen is nog nooit zo simpel geweest!

24Cases is een nieuwe webshop die telefoonhoesjes en skins verkoopt. Maar niet die standaard, saaie telefoonhoesjes die je overal kunt kopen, maar écht leuke telefoonhoesjes! Ze hebben hoesjes, skins en bescherming voor de iPhone 4, 4S, 5 en de Samsung Galaxy S3 en S4.

Om de webshop wat meer bekendheid te geven, besloten we samen een leuke winactie te houden. Momenteel hebben zij nog maar 14 volgers op Twitter, dat kan natuurlijk veel meer, vinden jullie niet? :) Bij 100 volgers wordt er daarom op Twitter iemand gekozen uit de volgerlijst, die een hoesje of skin naar keuze mag uitzoeken in de webshop! Het enige wat je hoeft te doen, is ze volgen en de tweet RT’en! Hoe simpel?

Dus wat moet je doen?

16 REACTIES

  1. Gefeliciteerd voor de winnaar
    En uiterraard doe ik niet mee omdat ik het beautypakket heb gewonnen en uh hoelang duurt het ong. Voordat het pakket binnenkomt want ik namelijk volgende week op vakantie en is het via dhl verstuurd??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in