(GESLOTEN) Win een zilveren Infinity ketting van KAYAsieraden.nl

Hoi lovelies! Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. Speciaal voor Valentijnsdag mag ik van KAYAsieraden.nl een leuke Infinity ketting weggeven t.w.v. €29,95. Hartstikke leuk om weg te geven aan je geliefde of beste vriendin, of om natuurlijk zelf te houden. Lees snel verder om erachter te komen hoe je kunt winnen! Let op: de winactie duurt niet heel lang, dus doe snel mee.

Maak kans op Zilveren Infinity ketting ‘forever’ t.w.v. €29,95

Op 11 februari 20:00 kies ik een winnaar! De winnaar krijgt van mij een mailtje, die binnen 48 uur beantwoord moet worden. Vervolgens wordt je adres gemaild naar KAYA Sieraden, die jouw prijs zal opsturen. De winnaars worden volledig willekeurig gekozen via Random. Alleen voor inwoners van Nederland.

13 REACTIES

 1. Hoi Evelien,

  Wat een leuke actie, ik zal het ook proberen.

  Mijn man en ik vieren geen valentijn meer haha. Maar omdat het op een zondag is gaan we zoals elke zondag met onze kinderen bij mijn opa lunchen.
  Voor de rest van de dag gaan we niet iets speciaals doen.

  Groetjes Denise

 2. Na zoveel jaar en kinderen doen we er niet iets specifieks aan, ieder weekend doen we iets voor ons twee, dat werkt beter op de lange duur….

 3. Ik vier Valentijnsdag niet…want single. Of im moet verrast worden door een geheime aanbidder maar ik zou niet weten wie. Ik zou deze ketting aan mijn moeder geven omdat ze ondanks haar slechte gezondheid altijd voor mij en mijn zoon klaar staat. :inlove:

 4. M’n vriend en ik doen normaal niet aan valentijn, maar dit jaar gaan we naar Deadpool in de bioscoop :yay: en misschien nog uiteten, zal waarschijnlijk sushi worden :love: voor ons een perfect uitje!

 5. Wat een fijne winactie! Ik was al volger van beide op FB en heb even gedeeld.
  Wij doen eigenlijk nooit iets echt speciaals op Valentijnsdag, maar meestal krijg ik van mijn man toch een kaartje met een persoonlijk geschreven tekst omdat hij weet dat ik dat wel leuk vind en kook ik wat uitgebreider en dekken we de tafel gezellig.

 6. Oh, zo spijtig dat het enkel voor Nederland is :(
  Anders had ik zeker meegedaan, zo’n leuke actie Evelien! Keep up the good work darling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in