(GESLOTEN) Win: Soap & Glory Happy Pamper giftset

Vanochtend schreef ik over de Smoothie Star Body Buttercream van Soap & Glory, en vertelde ik hoe ontzettend lekker de producten van Soap & Glory zijn. Ik zat je natuurlijk lekker te maken voor een reden, want ik mag vandaag de heerlijke giftset Happy Pamper verloten van Soap & Glory. Mogelijk gemaakt door Cozy Favorites, verkooppunt van Soap & Glory! :heart2: :happy:

Meedoen is makkelijk!

That’s it! Laat natuurlijk wel nog even een reactie hieronder achter, met een geldig e-mailadres. Good luck allemaal! Op 14 april om 20:00 is de winactie gesloten en kies ik willekeurig, via random.org, een winnaar! Alleen open voor deelnemers uit Nederland.

Gefeliciteerd Angela, you’ve got mail!

55 REACTIES

 1. Nadat ik vanochtend je post had gelezen over de buttercream was ik al erg nieuwsgierig en hebberig geworden. Natuurlijk doe ik mee met deze winactie! :cheer:

  Liefs, Marissa ♥

 2. Wat een té gekke winactie! Natuurlijk doe ik ook mee aan je winactie. Je hebt me heel erg benieuwd gemaakt naar dit merk. Ik volg Cozy Favorites en jou (dacht dat ik jou al volgde op FB!) nu ook op Facebook en volgde je al op Bloglovin’ en heb je artikel ook gesaved.

 3. Wat ziet de verpakking er leuk uit.
  Ik doe graag mee, volg/like je op Bloglovin & Facebook, ook Cozy Favorites

 4. Wat een leuke winactie! :heart2: Het ziet er gewoon al heel leuk uit. Ik volg en heb gesaved op BL en op FB. (Tamara Mara großmaul)

 5. Omg, wat een toffe winactie! Ik koop altijd als ik in Engeland ben mijn favoriete scrub en body butter van Soap and Glory, maar helaas is alles op.. Het zou daarom geweldig zijn als ik dit pakket win!

 6. Leuke winactie Evelien! :cheer:
  Ik zou dit merk graag eens uitproberen want ik lees altijd dat deze producten zo lekker zijn. :heart:

 7. Aaaa i love soap & glory :blush: echt geweldige producten! Dit ziet er ook goed uit :love:
  Ik doe dus zeker mee. Ik heb beide pagina’s geliked en ik volg je ook op bloglovin’ + het bericht gesaved!!

  Vanaf nu fingers crossed dus!

  Xxx

  Yara

 8. Leuke actie! De producten van soap&glory die ik heb bevallen me heel goed, ik ben dus zeker benieuwd naar de bodybutter! Ik heb uiteraard alle stappen ondernomen, ook het artikel saven! Liefs X

 9. Die giftset lijkt me heerlijk, ik loot graag mee! Ik volgde jou en Cosy Favorites al op FB, en heb je bericht op Bloglovin’ gesaved.

  Groetjes,
  Sabrina

 10. Wat een verwennerij, ik doe graag mee!
  Ik like beide FB-pagina’s en volg op Bloglovin.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in