Winactie ♥ Bidutchy zonnebril t.w.v. €34

Jullie kennen vast Zonnebrillen.com nog wel, ik heb er al eens eerder over geschreven. Ze hebben een groot assortiment aan mooie zonnebrillen, van Ray Ban Aviator tot D&G. En sinds gisteren, 1 Maart, verkopen ze een nieuw merk zonnebrillen in hun webshop: Bidutchy! Er zijn twee hippe modellen: Montana en Panama. De frames van de brillen zijn in 10 vrolijke kleuren beschikbaar, net als de lensranden!

“Bidutchy is een merk van 2 designers uit Amsterdam die op de vondst van verwisselbare lenzen zijn gekomen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat je op simpele wijze je bril kan aanpassen naar je eigen smaak. De brillen zijn er in 2 modellen, met elk 10 montuurkleuren en 12 lenskleuren. Dat betekent dat er in totaal dus 240 verschillende combinaties te maken zijn. Je zult dus niet snel meer iemand met jouw bril op straat zien lopen. Dus kies je montuurkleur en een gratis extra kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!

Alle lenzen van Bidutchy zijn van zeer dun hoogwaardig kunststof en zijn allemaal gepolariseerd. Dat betekent dat deze lenzen alle vervelende schitteringen wegnemen van weerkaatst zonlicht vanaf water, sneeuw of metaal. Dat maakt deze bril erg geschikt voor op het water, tijdens de wintersport of in de auto. Uiteraard beschermen de lenzen je tegen alle schadelijke UVA, UVB en UVC straling.

Alle Bidutchy brillen hebben standaard 1 jaar fabrieksgarantie en worden geleverd met een poetszakje. Hierin kun je je bril bewaren en het dient ook als schoonmaakdoekje.”

Van deze webshop mag ik een zonnebril met extra setje lensranden weggeven! Ik koos voor een zwarte frame van het model Montana, met de standaard zwarte lensranden erin. Ook heb ik er een setje roze lensranden bij gekozen! Zie jij jezelf al zitten met deze hippe zonnebril?

Om kans te maken op de zonnebril hoef je alleen maar een reactie achter te laten. Voor een extra kans, like de Facebook pagina van Zonnebrillen.com. Jullie kunnen tot en met Zaterdag 9 Maart meedoen, om 19:00 mail ik de winnaar. Zijn of haar naam komt tevens op de winactie uitslagen pagina te staan. Veel succes allemaal!

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in