Winactie ♥ The Body Shop en Lush pakket

Hellooo iedereen! :happy: Omdat ik een hele tijd vrij inactief ben geweest, leek een leuke winactie wel op z’n plaats. Ik heb speciaal voor jullie een tof pakket samengesteld, met The Body Shop en Lush producten (oke oke, de TBS producten overheersen een beetje.. Binnenkort maar eens wat bijbestellen!). Mijn twee favoriete merken! In het pakket zitten de volgende producten:

 • The Body Shop Japanese Cherry Blossom bodylotion 250ml t.w.v. €12,50
 • The Body Shop Apple Blossom bodylotion 200ml t.w.v. €12,50
 • The Body Shop Early-Harvest Raspberry showergel 250ml t.w.v. €7,00
 • Lush It’s Raining Men showergel 100ml t.w.v. €8,60
 • The Body Shop Almond showergel 250ml t.w.v. €7,00
 • The Body Shop Strawberry bodypolish 75ml t.w.v. €2,50
 • The Body Shop Sweet Lemon showergel 60ml t.w.v. €3,00
 • The Body Shop Sweet Lemon sugar body scrub 50ml t.w.v. €4,00
 • The Body Shop Coconut Shower Cream 60ml t.w.v. €3,00
 • Lush 404 Ballistic (niet te koop)

Wat moet je doen om kans te maken? Niet veel, het enige wat je moet doen is even een berichtje achterlaten onder dit artikel en tenminste één van de onderstaande dingen!! Laat weten welke je hebt gedaan, anders telt je deelname niet mee. Je kunt je winkansen vergroten door de andere twee ook te doen (of één ervan).

Heel veel succes!

Disclaimer: Deelnemers uit Nederland en België kunnen meedoen. De winactie sluit 24 augustus om 20:00. Ik kies een winnaar via random.org, dus geheel willekeurig. De winnaar krijgt direct een mailtje, en moet binnen één week zijn/haar adres terugmailen naar me, anders kies ik een ander winnaar.

DE WINNAAR IS: DEMI, check je mailbox!

183 REACTIES

 1. Oeh, wat een briljante winactie! Hier doe ik als Lush en TBS fan héél graag aan mee. Uiteraard volg ik je al op twitter en instagram, maar ik volg je ook nog even via bloglovin en facebook! Leuk!

 2. Erg leuk dat je dit organiseerd. Ik gebruik dagelijks tbs producten en ook lush vind ik heerlijk. Ik volg je via bloglovin , facebook en instagram en ik heb het bericht geliked en gedeeld onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 3. Wow Evelien, wat een mooi pakket! :yay: Ik doe graag mee aan je leuke winactie en heb alle bovenstaande dingen (+ de extra’s gedaan!) :happy:

  Liefs Kim

 4. Wat een geweldige winactie met prachtige en heeerlijke producten, ik doe daarom ook graag mee want ik vind werkelijk alle producten heerlijk <3 volg je op bloglovin, facebook instagram en heb het artikel geliked op bloglovin :) en nu duimen :)

 5. Je hebt echt een super leuk pakket samengesteld die ik graag zou willen winnen. Ik volg je al op Bloglovin en zal je bericht daar ook direct liken ;). xxx Lucinda

 6. Waouw dat is echt een mooi pakket ! Ik doe zeker mee :) Ik was al volger op Bloglovin en volg je nu ook op Instagram ! Natuurlijk deel ik dat meteen verder op FB, twitter en Pinterest ;o) Merci en fijne dag verder :o)

 7. Leuk zo’n winactie en zeker ook al de comments, ik volg je al op bloglovin en op facebook, instagram, daar snap ik niets van dus dat zal niet gaan, waarschijnlijk te oud , of te dom, haha. Lushie , I am Lushified.
  Nog even iets leuks, ik heb net tandpasta ipv dagcreme op mijn gezicht gesmeerd en na vele keren wassen , nog steeds als ik per ongeluk in mijn oog wrijf, bijt het, hoe stom kun je zijn.

 8. Ik volgde je al op bloglovin & fb, nu ook op Insta! :smile:
  Prachtig pakket Evelien! I’m in love! :love:

  Groetjes Sanne
  Bloglovin: Sannesa
  Insta & FB: sannes0

 9. Wow, wat een gaaf pakket, daar wil ik graag kans op maken. Ik doe mee!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (15e liker). Ik ben je ook gaan volgen op Facebook (Sabrina Cat) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

  Groetjes,
  Sabrina

 10. Oeeee wat een overheerlijk pakket is dit zeg! Hier doe ik graag aan mee. Ik heb even geduld moeten hebben voor je site werd geladen, maar wie weet loont mijn geduld ;)

  Ik volgde je al op FB en heb daarnaast je berichtje geliked en gedeeld :) daarnaast volg ik je nu ook op Instagram en je bloglovin :) Ik zeg: Verspreid je kansen.\

  Succes allemaal met de winactie!!

 11. Wat een heerlijke winactie
  Tbs en lush zijn mijn favorieten beauty winkels :love: en ik zou het het lekker vinden om een pakketje daarvan te winnen.
  Lief dat je dit doet om iemand daar blij mee te maken. Ps ik volgde je al op insta en bloglovin.

  Liefs,
  Wissale.

 12. Wat een geweldig pakket! Ik doe natuurlijk ook graag mee. Ik volg je op Bloglovin´ en heb je bericht geliked en ik volg je ook op Facebook waar ik je bericht gedeelt heb. En nu maar duimen! :inlove: :love:

 13. Hi Evelien! Ik doe mee :-) Volg je op BL hartje!, FB geliked + gedeeld en IG (xjeco) en ga nu heel hard duimen voor deze onwijs leuke, waanzinnige gave prijs… Grz. Corinne.

 14. Heerlijk pakket dokter Eef!
  You Know what’s good for me :wink:

  Bij welke apotheek kan ik dit heerlijke pakketje ophalen? :yay:

  Kus,
  Kirsten (v.e)

 15. Ja super duper natuurlijk!
  Ik volg je op facebook en volgens mij ook al op instagram,dat ga ik even checken.
  En duimen draaien natuurlijk ;-)
  Groetjes Kris

 16. Wauw, wat een mooie winactie! Mijn vriend en ik gaan per 1 september samenwonen en we hebben dus nog niks in huis. Lijkt mij heerlijk om dit pakketje te winnen en te gebruiken.
  Ik volg je op bloglovin’ en heb de post geliked (1 kans) en volg je op instagram (2e kans), met de naam nancy_hsrp.

  Liefs, Nancy.

 17. Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuke producten en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk en mijn complimenten voor de mooie pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar :love:

 18. wauw, wat een leuke producten. Ben fan van de bodyshop en lush ben ik erg benieuwd naar. Volg je hier en heb geliked op bloglovin en volg je op facebook en instagram.

 19. Wat een heerlijk pakketje, ik wil heel graag kans maken!
  Ik volgde je al op Instagram vandaar dat ik je leuke win actie tegen kwam. Ik volg je nu ook via bloglovin + het bericht gedeeld en ik Volg je op Facebook en heb het bericht gedeeld.
  NU maar duimen :)
  Liefs priscilla

 20. Een winactie die niemand gaat overslaan! Wat een prachtige producten! Ik doe dan ook heel graag mee.
  Heb hem gedeeld op Facebook met mijn eigen pagina Travelsuitcase.nl en geliked met Agneta Bekkema.
  Volg je op Instagram (travelsuitcase.nl) en op Bloglovin volgde ik je al!

  Heel veel succes en welkom back op het internet met je blog :)

  Liefs Agneta

 21. Aah Evelien, heerlijk pakket!! Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je op Bloglovin en heb de post geliked, ik volg je op Facebook en heb de post geliked en gedeeld en ik volg je op Instagram :)

  Nu duimen!

  Xxx Demi

 22. Wat een heerlijke producten helemaal leuk zo’n win actie! Ik heb alles gedaan met de naam “Bianca en Sterre” of “Pinkit1988” , veel succes allemaal! x

 23. Wat een heerlijk pakket! En soms mag je best een beetje trots zijn op jezelf toch, vind dat ik dit pakketje wel verdien. Maar eerlijk gezegd, wie verdiend er nu niet zo’n heerlijk pakket.
  Heb alles gedaan. Caar1994 op instagram verder mijn eigen naam.

  Liefs Carin

 24. Wat een super leuk en heerlijk pakket :D!!! Ik ben dol op het verzorgen van mijn huid en ben helemaal gek op de heerlijk ruikende producten van The Body Shop en Lush, wat super leuk dat we zo’n gezellig pakket gewoon kunnen winnen!! Tijdens de zomerdagen verzorg ik mijzelf extra goed, wat zou ik dat graag met deze overheerlijke Coconut shower cream van The Body shop doen, de heerlijk ruikende Apple blossom bodylotion en wat zou ik mijzelf na een dagje strand graag heerlijk willen wassen met een van die overheerlijke showegels ^_^!! Dat zou een verwennerij voor mijn huid zijn en ik zou daar heerlijk van kunnen genieten! Ik volg je op bloglovin’ heb het bericht geliked en deel dit bericht meteen verder op Facebook <3.. Je zal maar eens winnen zeg, dat zou zó leuk zijn :D!!

 25. :inlove: LOVE het pakketje !!!
  Heb alles lekker gedaan, bloglovin, instagram en facebook !!!
  Hopelijk win ik :tongue: (dat zal zo weer wishful thinking zijn)
  Super bezig en alvast gefeliciteerd aan de winnaar !!!

 26. Super leuk ik waag ook een kansje <3 Ik heb alles gedaan om kans te maken.
  Ik volg je op bloglovin' en heb dit artikel geliked met de naam itruelyme
  Ik like je FB pagina met de naam Kirsten Ooms en heb de winactie gedeeld met mn vriendjes
  Ook volg ik je op Instagram met de naam itruelyme. Dus als het goed is +3 qua win kans yay <3!

  Liefs xx

 27. Ik had (zo blond als dat ik ben :blush: ) een berichtje achter gelaten onder de FB post. Dus ik post hieronder ook nog maar even een kopie van mijn berichtje. Haha.

  Heehallo! Wat een super leuke ‘droom’ win-actie! Wat een verwennerij zeg. Ik waag een kans en doe ook mee.

  Bloglovin – check
  Instagram – check (wel onder mijn persoonlijke instagram: herside)
  FB – check
  Like &zo – check!

  Liefs, Naomi :love:

 28. Wauw, wat een héérlijk pakket! Ik doe ontzettend graag mee. Ik volg je via Bloglovin & heb de post geliked, en ik volg je via Facebook en Instagram. Duimen maar! :)

 29. Wauw ! Wat een waanzinnige actie ! Iedereen verdient het om zo’n heerlijke beauty pakket te winnen ! Ik vind het al GEWELDIG om mee te doen maar het zal natuurlijk FANTASTISCH zijn om deze geweldige producten in mijn bezit te hebben . Body shop en Lush producten zijn heeeeeerlijk ! Ik gebruik momenteel de Honey oat scrub mask en de Aloe Soothing Gel van dit geweldige merk . Ik wil alleen het beste voor mijn huid ! Ik zal natuurlijk dit beauty pakket met mijn moeder delen want zo’n goodiebag vol met mooie en kwalitatieve producten houd ik natuurlijk niet alleen voor mezelf :P Ik zal helemaal in de wolken zijn als ik mag winnen. Ik heb deze heerlijke verwenactie op facebook geliked en gedeeld + op bloglovin geliked . Liefs, Eva

 30. Wauw geweldige winactie. Dit pakket wil ik zeker wel winnen. Ik volg je op bloglovin en ik heb deze post geliked. Ook volg ik je op instagram.

 31. Wauwwwie zeg! Wat een pure verwennerij is dit….. Dit heeft iedereen eens nodig op zijn tijd,,,
  Ik doe heel graag mee… Jeeemig wat supergeweldig, wat een kans…
  Natuurlijk volg ik jullie op fb en bloglovin!
  fijne avond!
  Groetjes ilse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in