Winactie 4: 2x Peachies sheet maskers

Goedemorgen lieve allemaal! :) Vandaag zijn we alweer over de helft van de winactie week. Het is dag 4, en vandaag kunnen jullie weer iets heel leuks winnen, namelijk 2 sheet maskers van de webshop Peachies! Deze webshop verkoopt sheet maskers (in voedzaam serum gedrenkte doekjes) afkomstig uit Taiwan. En wat is nou fijner om 2012 te beginnen met een heerlijk zachte en gevoede huid?

1. Like Peachies op Facebook.

2. Volg Peachies op Twitter.

3. (optioneel) Volg mij op Twitter, en RT het volgende:

Dag 4 winactie op https://www.ohfashion.nl! Win 2x sheet maskers van @Peachies_ ♥ by @OhFashionNL

4. (voor extra kans) Volg mij op Bloglovin.

5. (voor extra kans) ‘Like’ deze post op Bloglovin.

That’s it! Zet in je reactie welke stappen je hebt gedaan. Stap 1 en 2 zijn verplicht! Doe je dit niet, tel je helaas niet mee. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres achter te laten, anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt genomen.

Veel succes allemaal! :love:

29 REACTIES

 1. leuke winactie, maar ik doe niet mee want ik heb een allergie en je weet maar nooit hoe maskertjes uit taiwan dan op mijn gezicht uitpakken..

 2. Lekker, maskers zijn altijd welkom :D
  Ik heb Peachies geliked op Facebook,
  Ik volg Peaches op Twitter,
  Ik volg je op Bloglovin' en heb het artikel geliked :D
  xxxxx

 3. Alweer een leuke winactie! Raar dat er nog maar zo weinig mensen heb gereageerd, ik zeg echt geen nee tegen lekkere maskertjes hoor! Of tegen de kans om ze te winnen ;) . Ik heb Peachies geliked op Facebook, ik volg Peachies en jou op Twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/#!/xxxxevaaaxxxx/status/15465… ik volg je op Bloglovin en heb het artikel daar geliked, alle stappen dus!

  XXX

 4. Ik heb alle stappen gedaan. bedankt..

  twitter..lisea1977
  facebook Annelies van der Velde
  geliked en following bloglovin

  Groetjes annelies

 5. WAAAAH! super gaaf!
  ik like op facebook.
  ik volg jullie allebei op twitter en heb de tweet getweet.
  ik heb het bericht geliked op bloglovin en ik volg ook! =D
  liefs, joyce!

 6. 1. Like Peachies op Facebook.

  2. Volg Peachies op Twitter.

  4. (voor extra kans) Volg mij op Bloglovin.

  5. (voor extra kans) ‘Like’ deze post op Bloglovin.

  deze stappen heb ik gedaan! (:

 7. Leuke winactie!
  Ik zou graag meedoen. Ik heb Peaches 'geliked' op Facebook en Bloglovin maar helaas heb ik geen twitter,
  dus zou mijn inzending toch niet geldig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in