(GESLOTEN) Winactie: Bad Hair Day Beanie

Niet alleen zijn we in Nederland gezegend met tulpen, windmolens en wiet, ook storm en harde wind is een vast onderdeel van ons land. En we weten allemaal dat harde wind en storm zorgt voor een coupe de ontploffing! Om deze ellende nog enigszins te verbergen, is er de Bad Hair Day Beanie. Jazeker, een beanie om je bad hair day mee te verhullen. Zet ‘m op je hoofd et voila, niets meer te zien van het vogelnest wat zich heeft genesteld op je schedel. Vandaag mag ik er twee weggeven!

In samenwerking met Winterjassen.com mag ik twee van deze toffe beanies winnen. En je hoeft er amper wat voor te doen. Gewoon, omdat het bijna Kerstmis is! Wat moet je doen?

  • 1. Like de Facebook pagina van Winterjassen
  • 2. Like de Facebook pagina van Oh Fashion
  • 3. Volg mij & save deze post op Bloglovin (optioneel, voor één extra kans)

That’s it! De twee winnaars worden gekozen op 31 december 2015 om 12:00. Deze krijgen van mij een mailtje, die binnen 48 uur beantwoord moet worden. Vervolgens wordt je adres gemaild naar Winterjassen.com, die jouw prijs zal opsturen. De winnaars worden volledig willekeurig gekozen via Random. Alleen voor inwoners van Nederland.

9 REACTIES

  1. Die is echt super! Ik experimenteer veel met kapsels en haarkleuren, dus ik heb regelmatig een bad hair day. Ik was al volger op BL en FB, dus heb alleen geliked, gesaved en gedeeld.

  2. Oh super leuk, ik die wil ik echt heel graag! Ik was nog op zoek naar een leuke muts maar ik wou wachten tot het hier solden is in België. Ik heb alletwee de pagina’s geliked!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in