(GESLOTEN) Winactie dag 1: IT bag t.w.v. €69,95 van MODAPERTE

Goedemorgen! Ik weet het: het is Maandagochtend, niks geen “goedemorgen”. Toch ga ik jullie leuk nieuws brengen, want deze week is het winactie week! Een tijdje terug heb ik de 1000 Bloglovin’ followers behaald, en om dit te vieren deel ik deze week leuke prijzen aan jullie. Om te beginnen deze supertoffe tas van MODAPERTE. Deze webshop is van m’n blogvriendinnetje Serena, en zij is zo lief geweest om deze tas te willen verloten onder één van jullie! :) Dankjewel Serena! :heart:

Deze grijze, echte leren tas is een populair model momenteel! Hij is geïnspireerd op de bekende Céline bag, waarmee celebrities als Kim Kardashian en Rihanna al gespot zijn. Deze tas heeft veel opbergruimte en maakt elke outfit af. De tas kost normaal gesproken €99,95, maar wordt momenteel verkocht in de webshop voor €69,95. Maar.. als je nu meedoet met de winactie, kost het jou misschien wel niks, en loop jij straks rond met deze prachtige tas aan je arm! Argh, kon ik zelf maar meedoen.. :$

1. Laat een reactie achter onder dit artikel. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen!
2. Like de Facebook pagina van Oh Fashion en MODAPERTE (optioneel, voor één extra kans)
3. Volg MODAPERTE op Twitter (optioneel, voor één extra kans)

Op 21 oktober wordt de winnaar gemailed, en de voornaam wordt bekend gemaakt in het artikel met daarin alle winnaars. Alleen bezoekers uit Nederland kunnen meedoen met deze winactie.

64 REACTIES

 1. Oehhh die is erg mooi! Die zou erg mooi staan en zou ik dus gaan gebruiken ipv de luiertas van mn zoontje. Met een baby gebruik je al gauw geen tas meer, maar deze zou echt ideaal zijn om mn eigen spullen in te doen en toch ook nog die paar spullen voor mn zoontje. Ik ga duimen!
  En Evelien super gefeliciteerd met je 1000 folowers. Je bent goed bezig. Ga zo door. Ik lees altijd graag je artikelen.

 2. Gefeliciteerd met de 1000 bloglovin followers. Ik doe zeker mee met deze winactie. ik vind de tas zo ontzettend mooi ! en een grijze tas ontbreewt nog in mijn collectie. ik heb jullie allebij geliked op fb en ik volg modaperte op twitter @lauracasparie

 3. L = like deze actie natuurlijk, hij is echt onwijs,
  I = ik vind het echt een waanzinnige prijs.
  K = kijk eens hoe vrolijk ik hier van word,
  E = echt, woorden kom ik gewoon tekort.
  &
  S = share deze actie ook gelijk op mijn tijdlijn, :-)
  H = hier kunnen mijn vrienden zien waar ze moeten zijn.
  A = automatisch roep ik alle mensen dan ook OP,
  R = reageer meteen en druk op deze LIKE KNOP.
  E = en ga ik dromen, dat deze mooie prijs naar mij toe mag komen! grtx Milika =)

 4. Wat een mooie It-bag. Ik doe graag mee.
  Ik heb beide Facebook pagina’s geliked en ook het bericht gedeeld op Facebook & Twitter.

 5. Ik doe met veel plezier mee! :P
  Wat een mooie tas! Dit kan ik erg goed gebruiken, een degelijke tas die ik ook makkelijk kan combineren!

  Ik volg Modaperte ook op twitter!

  Je hebt me enthousiast gemaakt, nu duimen :yay:

  xxx Nadia

 6. Ik heb jullie nu allebei geliked! Al had ik ohfashion al geliked. Ik heb geen twitter :S Maar echt een hele mooie tas !!! :heart:

 7. WoW wat een prachtige tas ik heb alle stapjes gevolgd en ga nu hard duimen hihihi :heart: :heart: :heart: :heart:

 8. Mooie tas! En nu maar hopen… (:

  Ik volg je op bloglovin, heb jou en Modaperte geliked op facebook en Modaperte gefollowed op Twitter.

 9. Wauw laat ik nu net op zoek zijn naar een nieuwe tas (eerlijk was!) een grote tas met veel ruimte en dat is deze precies. En hij is ook nog eens super mooi! Wat zou ik hem graag willen winnen! Ik volgde je al op facebook en bloglovin en heb de facebook pagina van MODAPERTE ook geliked. :D

 10. wowwwwwwwwwww een topper van een shopper
  gooi mij maar in de hoge hoed en sim sala bim……..
  nu ga ik duimen dat ik win
  dus lieve tovenaar maak mijn dromen waar….

 11. die zou ik dolgraag willen winnen..echt een geweldige musthave tas..en overal makkelijk bij te combineren..ga heel hard duimen..en delen..:)

 12. Wat leuk! Hele mooie tas! Ik doe zeker mee! Ik heb alles gedaan behalve de facebookpagina’s, want ik heb helaas geen facebook. Ik volg het account op twitter op @yasminestyle

  Liefs, Yasmine

 13. OH. EM. GEE. Deze moet ik winnen! Ik ben dol op dit model <3 Ik volgde jouw FB-pagina (natuurlijk) al en Modaperte nu ook (ook op Twitter). Ik ben wel weer eens toe aan een mooie tas, loop al ruim 1,5 jaar met een luiertas te sjouwen ;-)

 14. O wow, proficiat met zoveel volgers Evelien! Een mooie mijlpaal en dat voelt toch als kroon op je werk, tijd en moeite die je in OhFashion steekt.

  Wat betreft de tas, wat een mooierd en helemaal mijn smaak! Ik ben al jaren op zoek naar zo’n soort tas en model. Eentje die niet te groot is, zodat ik hem op schoot kan zetten (en dan nog wat kan zien) of die ik aan mijn armleuning kan hangen zonder dat ‘ie tussen mijn wielen kom. Maar ook niet te klein want ik heb altijd van alles, zowel medisch als niet medisch, mee te leuren.

  Dus ja, ik zou heel graag kans willen maken op deze tas. Ik heb je andere winacties afgewacht want ik wil maar met eentje meedoen, en dan voor een product dat ik écht graag zou willen winnen. Dit juweeltje springt er echt uit en was liefde op het eerste gezicht.

  Volgens mij volg ik jou al lang via facebook en Modaperte zal ik ook gaan volgen, ook via twitter uiteraard.

 15. Gefeliciteerd met je 1000 Bloglovin’ followers, wat een prestatie! En wat een geweldige tas! Super mooi model en kleur! :heart: ik heb alle bovenstaande stappen + alle extraatjes voltooid om mee te kunnen dingen naar deze mooie prijs! :)

 16. MEGA leuke actie!!!!! Wat gaaf dat jullie dit zo organiseren! Wat een geweldige tas!!Heb hem natuurlijk op facebook ook al vaak gedeeld want vind hem echt heel gaaf!
  Dit is echt een SUPER hippe tas zeg! Daar wil je toch mee gezien worden!! I Love it :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
  Wat zou het leuk zijn om dit te mogen winnen… VET cool !!! Nu dan ook maar hard hopen dat ik een kansje mag maken en die Lucky girl mag worden , duimen maar !!!! Groetjes Pip

 17. OH! ja graag hoor!
  Wat en prachtige tas. En wat een mooi winters kleurtje. Ik zou deze tas graag willen winnen heb geen ene handtas meer. ben toe aan een nieuwe haha!

  Ik ga zeker duimen hiervoor! HEEL HARD DUIMEN!! hahaha
  Succes ladies. en wat een leuke winactie weer.

 18. Ik zie deze winactie nu pas, en ik weet niet waarom! (hoe dan!) Echt een super mooie tas van Modaperte zeg, wauw.. Dus. Ik doe graag mee! Ik ga is even aan alle voorwaarden voldoen!

 19. Wow wat een te gekke tas, ik doe heeeeel graag mee met de winactie!
  Ik heb je gevolgd op Bloglovin, Facebook en Twitter heb ik niet.
  Uiteraard heb ik ook Modaperte geliked op Facebook.

  Nu maar duimen!

 20. Ik heb 1 tas (wel een super mooie hoor!) gekregen voor mijn slagen van het HAVO, maar jammer genoeg liepen er nog zoveel anderen met dezelfde tas rond op het HBO haha. Nog nooit iemand met deze mooie tas gezien, dus zou heel graag willen winnen ♥ Heb alles gedaan, geliked en gevolgd!
  Liefs,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in