(GESLOTEN) Winactie: TheBalm Mary Lou Manizer

Lovende reviews op internet, regelmatig uitverkocht, ongekend populair.. Ik heb het over de bestselling Mary Lou Manizer highlighter van TheBalm! Dit pareltje kocht ik niet alleen voor mezelf, maar ook eentje voor jou om te winnen. Gewoon, zomaar!

Deze prachtige highlighter is tevens als oogschaduw en blush te gebruiken. Multifunctioneel, dus! De leuke, retro verpakking staat goed in iedere stash en de highlighter is makkelijk mee te nemen in je tas. Hij is stevig, heeft een lekker groot spiegeltje en handig sluitsysteem.

De textuur van de highlighter is enorm zacht. De gouden kleur staat werkelijk mooi op iedere huidskleur, en geeft een glow waar je U tegen zegt. Dusse, waar wacht je nog op? Doe snel mee!

Meedoen

 • Laat een reactie achter met geldig e-mailadres, en vertel waarom jij wel wat glow kan gebruiken. (Ik loot willekeurig, dus de reden heeft geen invloed op je winkansen!)
 • Volg me op Bloglovin en save deze post (+1)
 • Volg Oh Fashion op Facebook (+1)
 • Volg Oh Fashion op Instagram (+1)

En dat is het alweer! Simpel toch? Je maakt dus meer kans als je me volgt op social media, maar in principe doe je al mee door een reactie achter te laten. Deelnemers uit België mogen ook meedoen! Ik kies willekeurig een naam op 20 april om 20:00. De winnaar ontvangt een mailtje en dient deze binnen 48 uur te beantwoorden. Veel succes! :happy: :heart2:

Gefeliciteerd Rozanne, je hebt een e-mailtje!

82 REACTIES

 1. Hoi Evelien! Mazzel dat ik even weer op Twitter aan het neuzen was zeg, zag het voorbij komen. Deze highlighter is echt geweldig. Die van mij is afgelopen winter na een flinke smak op de grond volledig naar z’n grootje gegaan. Dus als ik iets zou willen winnen… Is het deze wel.

 2. Leuk! Ik kan wel wat glow gebruiken bij mijn nieuwe baan :)!
  Volgde je al via Bloglovin en Facebook, nu ook via Instagram :)

 3. Wat glow kan ik altijd wel gebruiken ! vooral nu de lente weer begonnen is .
  ( artikel staat nog niet op bloglovin, dus die save ik later, verder volg ik je overal als het goed is onder beautyspace of engelina)

 4. Superleuk, ik ben er heel benieuwd na maar twijfel steeds om m te kopen.
  Mijn huid is dit jaar dramatisch droog geweest en begint nu weer wat op te knappen, maar is nog dof en kan wel een gezonde mooie glow gebruiken .
  Ik volg je op facebook, instagram en blogloving !

 5. Er gaat geen dag voorbij zonder highlighter! Ik beken…ik heb een obsessie voor highlighters! :blush:
  Ik ben daarom reuze benieuwd naar deze en hoop *met gekruisde vingers en tenen* te winnen

 6. Jeetje hier wil ik ook wel even aan meedoen! Ik zoek al een tijdje naar een highlighter en deze lijkt mij echt prachtig! Ik volg je op fb, IG en bloglovin! liefs x

 7. Oehlalaaaa, ik doe graag mee. iedereen kan glow gebruiken toch? En als ik win is het ook nog eens een verjaardagscadeau want 20 april is mijn birthdaay!

  Ik volg je natuurlijk al overal, you know, en nu ga ik nog even de bloglovin saven :)

 8. Superleuke winactie! Ik doe mee!
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede highlighter, al verschillende geprobeerd maar steeds niet helemaal het perfecte resultaat. Deze lijkt me een supergoede kanshebber! Ziet er goed uit! Deze zou ik zeker willen testen! :love:

  Liefs, Marissa

 9. Ik kan wel een glow gebruiken dat geeft mij een echt lentegevoel
  Dus gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een super blije corry uit ? ? ? ?

 10. Oooooo ik volg je al een behoorlijke tijd nu en hou erg van je eerlijke reviews! Superleuk deze winactie, ik doe normaal nooit mee, maar ik ben zo benieuwd naar deze highlighter!

 11. Ik kan wel wat glow gebruiken omdat dat weer dus nooit meewerkt hier in NL, ik ben toe aan zon, dan maar kunstmatig ;) Hihi! Ben heel benieuwd naar dit product.

 12. Ooohhh i need glow!
  Werk momenteel gemiddeld 65 uur omdat ik samen met mn vriend een restaurant ben begonnen dus mn natural glow is wel verdwenen hihi

  Volg je overal :)

 13. wat een leuke actie weer!
  Ik kan wel wat glow gebruiken op op mijn zielige hamsterwang (verstandkiezen zijn getrokken haha)

 14. Lijkt me héél leuk deze te winnen. Iedereen is lyrisch over deze en mijn highlighter van MUA heeft al de pan geraakt. Daarnaast vind ik het tof dat er een make-up product dezelfde naam heeft als ik. Nouja, bijna dan ;-)

  Ik volg je op BL en heb het artikel gesaved. Fijne dag!

 15. Helemaal te gek! Wat lief dat je er een aan ons weggeeft. Ik vind dit pareltje echt zo mooi, het staat ook al even op mijn wishlist. Hoe gaaf zou het zijn om nu toch aan deze droom highlighter te komen via deze te gekke actie. Ik wil wel wat extra glow in mijn leven ;-) ik volg je via bloglovin en het artikel van een hartje voorzien. Facebook en Insta volg ik je ook! Ik ga duimen, veel liefs!

 16. Wat superleuk dat je deze zomaar weggeeft ! Ik moest vroeger niks van highlighter hebben, maar tegenwoordig vind ik het toch wel een must ! Ik heb al een hele mooie highlighter van mac in mijn stash (de welbekende ‘soft ’n gentle’) maar over dit pareltje heb ik ook al zoveel moois gehoord ! Ik waag graag een kansje :)

 17. Wat een leuke winactie! :love: Deze highlighter zit al super lang op mijn wishlist, vooral door de kleur natuurlijk en door de vintage verpakking. :heart3: Ik volg je via Instagram.

 18. Wat gaaf! Ik doe heel graag mee voor een vriendinnetje van mij.
  Zelf heb ik de highlighter al in The Manizer Sisters en ben er super tevreden over. Mijn vriendinnetje gebruikt de highlighter als ze bij mij is graag, maar het leukste zou zijn als ze hem zelf zou hebben. ;)
  Ik volgde je al op Instagram en nu ook op Bloglovin’

  Liefs,
  Milou

 19. Super leuk! Ik wil het al super lang en ik ben zelf onzeker over mijn huid omdat het nogal rood is en ik wil mooie make up om dat te bedekken.. Ik hoooooop het super erg! ❤️?

 20. Nooouu hier word ik wel blij van! Wie heeft er nou geen mooie glow nodig *wenkbrauwwiebel* Ik volg je al super lang op Instagram (l_aauu) en heb je ook geliked op FB. Nu duimen!

 21. :heart: Deze wil ik al zo’n lang! Ik doe zeker mee. Alle stappen gedaan, ik heb je een like gegeven via mijn prive account op Facebook want via mijn blogpagina kan geen pagina’s meer zien van anderen, stomme FB. Nu duimen maar! :P

 22. Omg zo leuk dat je deze highlighter weggeeft ! Hij staat al zooooo lang op mijn verlanglijstje want ja highlighter is MAJOR KEY hahah..

  Ik doe graag mee aan je winactie xx ( heb je uiteraard gevolg op insta en je facebook pagina geliked ! )
  Het is een superrmooi product waarvan ik al zou lang twijfel om hem te kopen , maar mijn portemonnee laat het niet toe hihi

  Groetjes

 23. Wat een ontzettend toffe – en vooral shinende – winactie! Allereerst: ik volgde je al op alle kanalen. En dan nog waarom ik wel wat glow kan gebruiken: ik zit nu middenin een saaie, grijze tentamenweek na een heeeeule lange tijd, dus met dat beetje extra glow wordt de dag toch weer schitterend, haha!

 24. Wat een leuke winactie! Alleen de verpakking is al heel tof! :love: Ik doe graag mee. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram paramara1982)

 25. Wat een super leuke actie! Doe heel graag mee. Lijkt me een heel fijn product. Ik volg je via insta facebook en bloglovin :cheer:

 26. Wat een leuke actie :heart3: Die glow kan ik wel gebruiken voor mijn witte gezicht en mezelf klaar te maken voor de lente :emo1:

 27. Omdat ik er graag fris en wakker uit wil zien doe ik heel graag mee aan deze toffe actie.
  Ik volg/like je op Bloglovin & Facebook.

 28. Wat ontzettend lief dat je er een speciaal voor je lezers hebt gekocht om te verloten. Ik heb zoveel goede verhalen gehoord over deze highlighter dat ik ook graag mee doe. Ik volg je op Bloglovin’ (artikel gesaved.. check!) , FB ..check en Instagram.. check!

 29. Dit is echt een mooie highlighter. Ik zou hem zo graag willen hebben omdat ik wel wat glow mag gebruiken bij mijn school. Ik heb het zo druk.

 30. Ik zou willen winnen omdat de mensen op televisie altijd zo mooi glanzen, ik wil dat ook! Alleen al de verpakking vind ik ontzettend gaaf.

 31. Ik doe mee !
  Ik zou graag the mary lou manizer willen winnen, omdat ik wel van een mooie glow hou. Ik kan geen dag zonder highlighter. Een dag zonder highlighter is een dag niet geleefd haha !

  ik volg & heb je bericht geliked op bloglovin’ onder de naam Yara mayon siobhan de jong
  Ik heb je pagina geliked op facebook onder de naam yara mayon siobhan de jong
  &
  Ik volg je ook op instagram onder de naam @yaramsdj

  Fingers crossed :)

  xxx yara

 32. Wow leuk! Deze staat al superlang op mijn wishlist. Ik kan wel wat glow gebruiken omdat ik het nogal druk heb met werken en studeren en ook nog een leven hebben. Dus zeker op dagen met wat minder slaap kan ik wel een glansje gebruiken zodat ik er minder duf uitzie. Ik volg je via alle extra kanalen.

 33. Wauw natuurlijk doe ik mee aan deze GEWELDIGE winactie! <3 Deze highlighter is zooo enorm mooi. Ik kan wel wat glow gebruiken omdat ik de afgelopen tijd heel erg gestresseerd ben en soms helemaal niet meer weet wat te doen met mijn studies enzovoort. Deze highlighter kan het lichtpuntje (letterlijk & figuurlijk) van mijn maand april worden! :D Ik heb alles gedaan wat moest!

 34. Qua gezondheid gaat het weer eens wat minder lekker, maar ik wil er toch lekker fris en gezond uitzien! Wat ‘glow’ kan ik dus wel gebruiken!

  Ik ben je gaan volgen op Bloglovin’ en heb de post gesaved!

 35. Wow, supergaaf! Ik doe graag mee, want ik heb nog geen highlighter in mijn make-up collectie. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. :)

 36. Ik maak graag kans en kan wel wat flow gebruiken na een flinke maand ziek te Ijn geweest.
  Ik volg via Bloglovin en heb het artikel gesaved en tevens like ik op Facebook.

 37. Een beetje glow is nooit weg, zeker nu ik wat slaap gemist heb door mijn nieuwe baan! (ik volgde je natuurlijk al op bloglovin, en doe dat nu ook op instagram)

 38. Wauw, wat een geweldige winactie. Ik ben dol op highlighter, vooral nu de zon weer gaat schijnen!
  ik volg je overal en heb natuurlijk je bloglovin post geliked! :D

 39. Supergaaf, dit lijkt me echt hemels: Zo’n mooie glow op je wangen en zo shinen dat het zonnetje er jaloers op wordt :cheer: Zo’n prachtig merk The Balm en dit moet echt dé beste highlighter zijn :heart2: :heart3: . Nee, deze kans sla ik niet over! ;) Dankjewel voor de give away!

 40. Heel gaaf! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen highlighter heb. Meestal ben ik anti-hype, maar de hype wil maar niet stoppen. Dus, ik wil eindelijk ook een highlighter uitgebreid gaan testen. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

 41. Alleen die verpakking al! Super. En een beetje extra glow kan ik best gebruiken. Heb het momenteel niet helemaal van mezelf! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin en Instagram

 42. Ik doe graag mee!
  ik kan zeker wat glow gebruiken omdat ik wat steviger in mijn schoenen mag staan!
  ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

  liefs, Zoë

 43. Deze winactie komt als geroepen! Ik ga deze zomer niet op vakantie, een echte ‘summerglow’ zal ik dus niet krijgen. Vandaar dat ik met mijn lichte huid dol ben op highlighter en deze is wel heel erg mooi!

 44. Wat een beauty! Zowel de verpakking als de highlighter is echt prachtig! Na lange afwezigheid door ziekte ga ik weer ga solliciteren en met de Mary Lou Manizer highlighter zal ik in ieder geval stralen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Ik volg je op FB en heb het bericht geliket en gedeeld.

 45. Aaaah jaaa!
  Ik doe niet vaak mee met winactie ‘s. Maar ik MOET MARY LOU echt hebben!
  Ik heb al 1000000x zitten kwijlen toen ik hem voorbij zag komen. Ik had eerst een bol.com bon die het niet deed (dus toen niet gekocht) en vanaf dat moment grijp ik elke keer mis bij Douglas. :-(
  Dusssss ik doe heel graag mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in