Winactie: Win 1 van de 3 make-up pakketten!

Omdat mijn review over Demak’up Cotton Science één van de 30 leukste behoorde, mag ik 3 pakketten weggeven aan jullie! Zelf heb ik er ook eentje ontvangen, hier komt later nog een review van. Ik kan jullie alvast vertellen dat het enorm fijne make-up is! ^o^

Wat is de inhoud?

– Demak’up Cotton Science oogmake-up reiniger
– Demak’up Cotton Science reinigingsdoekjes
– T. LeClerc Volume Mascara
– T. LeClerc Satin Lipstick
– T. LeClerc Powder Eyeshadow

Dit hele pakket heeft een waarde van meer dan € 70,- :hearts:

Wat moet je doen?

Verplicht
Vertel in de comments wat je het allerleukste vind aan Oh Fashion. Wat onderscheidt Oh Fashion van andere sites? LET OP: Laat een geldig e-mail adres achter!! Anders kan ik geen contact met je opnemen als je wint!
Volg me op Bloglovin en LIKE deze post. Met Bloglovin blijf je op de hoogte wanneer er een nieuw artikel online komt! Zo hoef je dus niets te missen.

Voor extra kans, niet verplicht
(+1) Volg me op Twitter en tweet het volgende:

Wil jij ook één van de drie make-up pakketten t.w.v. € 70,- winnen? Ga dan naar https://www.ohfashion.nl en doe mee! @OhFashionNL

(+2) Vertel op je blog over deze winactie. Als je dit doet, stuur dan even een link mee van je site :)

Dat was het! De winactie duurt tot en met Vrijdag 10 Juni, ik maak om 21:00 de winnaars bekend op de site! Veel succes iedereen! :love:

[five-star-rating]

48 REACTIES

 1. Wat een leuke winactie meid! Die reactie van Agnetha is helemaal waar! Iets beters kan ik niet verzinnen :-) echter het grote opvallende aan jou is, dat je zo ongeveer de grootste Hello Kitty fan/loever bent die ik ken, dit gezellig in je blog doorvoert er zit een hoop liefde in je blog (en in in je tweets verwerkt :-)) ik ga je mailen en ik ga twitteren en je liken op bloglovin!

  liefs Heidi

 2. Leuk zeg dat je dat weg mag geven!

  Ik vind het leukste aan Oh Fasion, dat je hele leuke artikelen schrijft. Je schrijft afwisselend, zo gaat het over je look, zo gaat het over iets wat je gezien hebt en graag met je lezers wilt delen.

  Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked.

  Op Twitter volgde ik je al en hier mijn tweet: https://twitter.com/#!/SBeautylicious/status/7592

  En ik zal het ook op mijn blog zetten, maar dat geef ik dan even later door ;).

  Bij deze: http://www.sweetbeautylicious.nl/2011/06/oh-fashi… mijn link naar mijn blog… :D

 3. Het leukste aan Oh Fashion is dat ik er veel van bijleer! Je thema's zijn ook superleuk en zeer afwisselend. Je lijkt mij ook gewoon een vrolijke meid, dus what's not to like:)? Ik volg je op bloglovin, maar om de een of andere manier kan ik deze post niet liken:(! Ik heb je bericht ook geretweet! Ik volg je ook al op twitter (Liesbeth_Vo)! Veel liefs en nog veel succes!

 4. Het allerleukste aan Oh Fashion vind ik de gekke Hello kitty artikeltjes, en bijvoorbeeld het artikeltje over de sweety kitteh! <3

  Dat vind ik super leuk, omdat je dat niet zoveel op andere blogs ziet!

  Ik doe graag mee met de winactie,
  leuk zeg dat je dit mag weggeven!

  Ik volg je op Bloglovin en op Twitter en ik heb het natuurlijk even geretweet!
  http://twitter.com/BeautyblogT/status/75930581669

  Liefs,
  Tatjana

 5. Superleuke actie en wat goed dat je zo hoog hebt gescoord met je review! Ik volg je al via bloglovin, zal liken. En natuurlijk volg ik je via twitter, heb getweet: http://twitter.com/#!/Leon10eke/status/7593520292

  Ik vind je site leuk omdat hij echt uniek is, leuk met die hello kitty's, lekker girly. Niet te stijf en echt helemaal jou, zoals ik jou ken.
  Van artikelen vind ik het altijd leuk te lezen wat je geshopt heb op internet en welke leuke, geinige hello kitty-spulletjes je gevonden hebt. En ik ben geen eens een hello kitty-liker, kun je nagaan… ;)

 6. superleuk !,
  het leuke aan oh fashion is dat je superleuk schrijft,
  en ook gewoon over leuke dingen schrijft,
  je bent ook vaak heel vrolijk enzo !
  dat mag ik wel ;)
  ik chek elke dag je blog, en ik vind het dan ook superjammer naar de 10e x (per dag)
  als er niets nieuws opstaat. ;p $$
  ik volg je op bloglovin en liked your post ! <3
  ik hoop zzoooo dat ik win.
  xxxxxxxxxxxx

 7. Wat een leuk pakket! Ik doe zeker mee! Volg je op Bloglovin' en twitter, heb geliked en getweet: http://twitter.com/#!/120colours/statuses/7593921

  Het leukste aan OhFashion vind ik denk ik het persoonlijke. Je bent niet bang om je mening te uiten (en ervoor uit te komen dat je hello kitty tof vindt :P haha). Je shoplogs vind ik altijd leuk als je weer heel ebay afgezocht hebt ;) En dat brengt mij dan ook weer op ideeën!

 8. je upload lekker veel foto's en afbeeldingen bij je artikelen, dat is erg leuk! Je bent niet bang om jezelf te laten kennen, we leren je goed kennen en mogen echt eenkijkje nemen in je leven, wat ik leuk vind. Je hebt me veel geleerd over Ebay, echt ik had geen idee dat je er zoveel mooie en leuks kon scoren voor weinig!

 9. Wat je wat miji betreft onderscheid van anderen is de afwisseling in artikelen. Niet alleen maar beauty, maar ook heeeeeel veel Hello Kitty. Ik heb zelf niet heek veel met HK, maar ik vind het wel grappig. Maar ik volg je het liefst omdat ik je heel leuk vind :)

  Can I join?

  PS: ik like je post en ik ga nu tweeten

 10. Ik volg je al op bloglovin en zal het zo even 'like.' Het lijkt mij echt een super leuk pakketje!
  Nu ben ik alleen aan het denken wat ik nou echt het leukste vind.. nou onder andere je schrijfstijl en het is echt leuk dat jij allemaal thema;s hebt die je kunt aanklikken!

 11. Leuk dat je dit mag weggeven!
  Ik vind het leukste van jou site/ jou, dat het zulke leuke thema's heeft en de afwisselingen van alle artikelen die je plaatst.

  xxx

 12. Wat een leuke actie! Ik volg je via bloglovin & heb geliked. Ook heb ik getwitterd via Flopzak. (:
  Wat ik het leukste vind aan oh fashion?
  Dat is natuurlijk de overdosis met Hello Kitty! Het is echt leuk om te lezen over iemand die daar helemaal obsessed over is. (:
  Verder ben je gewoon anders dan de rest, je schrijft over andere dingen en niet over onderwerpen die ik al 10x langs heb zien komen, ga zo door dus!

 13. Ik vind een top punt aan jou site dat er veel afwisseling in zit en dat maakt het zo speciaal! Blijf gewoon zo door gaan..

  Ps: Super leuke winactie!

  Xx kimberly

 14. Wat super leuk, ik doe mee! :)
  Wat ik zo leuk vind aan je website is, je layout en je reviews.
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.

  Liefs,
  Anna

 15. Wat ik het leukste vind zijn je Hello Kitty dingen! <3 Jij bent de enige die er zo veel over schrijft! Ik vind het heeerlijk om te lezen! Ik was altijd al fan van HK maar door jou nog erger! Hihi! ;)

  En je layouts! Zo veel verschillende! Echt leuk! Tof gemaakt aldoor! Respect! Ik kom op veel blogs maar jou layouts springen er uit! Lekker orgineel!! Top!

  Ik heb het getwittert :) http://twitter.com/#!/Kiimmm_/status/762828237152

  Ik heb geen blog dus ik kan het er niet op zetten! Dat is wel jammer!

  Veel plezier nog met je blog! (En mogen er nog veel HK dingen op komen! :P )

 16. ahhh wat leuk dat je dit weg mag geven!

  wat ik het leukste aan Oh Fashion vind is dat het anders is dan andere blogs,
  ik kan er niet compleet mijn vinger opleggen,
  maar jouw schrijfstijl en opmaak etc stralen jouw (dat denk ik dat dat het is) persoonlijkheid uit!

  ik vind het altijd heerlijk om alles te lezen!!

  ik volg en heb je bericht geliked op bloglovin'
  ook follow ik je op twitter
  en dit is mijn tweet: http://twitter.com/#!/RiannaBlok/status/763765295

  xoxo Rianna

 17. Wat een leuke actie!
  Ik vind je blogje gewoon fantastisch! Niet alleen je schrijfstijl is enorm leuk, maar ook de thema's waarover je schrijft en het feit dat je ook rekening houd met beperkte budgetten, je layout, jij zelf en je liefde voor make up, beauty, katten en je Hello Kitty verslaving! ;)

  Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikeltje natuurlijk ook geliked, en verder volg ik je via Twitter (@Natje_9999), heb ik je tweet geretweet (https://twitter.com/Natje_9999/status/76406115335806977)
  Mailen kan je me op barbiepoppeke9999@hotmail.com

  Ik duim alvast! :)

  Liefs,
  Nathalie

 18. Hee!
  Ik vind de manier waarop deze website onderhouden wordt geweldig! De lay-out vind ik al superschattig, en de artikelen, tja, het is gewoon helemaal mijn stijl en ik heb geen minpunten voor deze website…
  Ik heb wat reclame gemaakt, maar niet op mijn eigen blog, want die heb ik niet. Verder volg ik je op Bloglovin' en heb ik dit artikel geliked :D

  xxxxx

 19. ik vind je schrijfstijl super! het is zo lekker eigen en niet zo gemaakt, i like! verder vind ik ook dat je je onderscheid van andere bloggers omdat je over veel verschillende artikelen praat. xx

 20. Leuke winactie, ik doe graag mee! Wat zo leuk is aan je blog zijn de verschillende onderwerpen voor je artikels, dat je zo vaak post en de lay out vind ik ook erg leuk!
  Ik volg je op bloglovin' en heb dit bericht geliked!
  liefs

 21. Ik volg je site nog niet zolang en ben er eigenlijk nog maar een paar keer geweest. Mijn eerste indruk is positief, je site komt heel rustig en professioneel over!

 22. heey, het allerleukst van jou site is jij, hoe je je berichten schrijft en volgens mij veel passie hebt om dit te doen.
  xxx

 23. wow grandioos wat een prachtig pakket.. Ik volg je op bloglovin..op twitter en heb de tweet geplaats http://urly.nl/ohfashion

  Het mooiste aan ohfashion vind ik de manier waarop je je blogs schrijft.. Het makkelijke overzicht van themas waar je makkelijk na kan navigeren.. Wat ik vooral niet mag vergeten de headbanner.. Ziet er fantastisch uit..

  Mijn complimenten..

  Nu maar afwachten.. Of ik een van de drie gelukkigen ben van deze prachtige actie!

  Groetjes Miranda

 24. Wat een mooie site en goede themas over fashion wat mij bijzonder aantrekt.
  Je hebt ook ernorm veel aandacht besteed aan je blogs .
  Reuze intersant !!

  Maar het pakket is ook niet mis, mijn complimenten voor het pakket!

  Nu maar afwachten..Of ik een van de gelukkigen zal zijn van deze mooie actie!

  Groetjes Sandra

 25. Het allerallerleukste aan oh fashion is dat is het al heel lang volg en iedere keer weer plezier beleef aan jou fantastische artikelen, met humor, gevoeligheid en ook de interesse die je door laat spelen echt dikke complimenten voor jou en ik hoop dat je nog lang door blijft gaan zodat we nog lang van je artikelen kunnen genieten!

  Groetjes Rachel

 26. Het leukste aan oh fashion is dat er altijd zo lekker veel over nagellak staat geschreven, helemaal mijn ding. Ga zo door ;-) De stukjes zijn leuk om te lezen, absoluut niet saai en bijzonder informatief. Ik lees ze met veel plezier en een hoop meiden met mij denk ik zo……

 27. Ik vind dat je het leuk schrijft voor een groot publiek (van jong tot en met oud). Het is ook makkelijk te snappen, geen moeilijke termen enzo. Je komt in je posts altijd heel vrolijk over, dat niets en niemand je kan tegen houden om met deze site door te gaan. Ik hoop dat je zo nog jaren doorgaat =). Mijn twitter is getweet (http://twitter.com/#!/Nanouchka_1994) en ik heb het ook op bloglovin' ge-liked en ge-flowed =)

 28. ♥ ik kende deze site nog niet ik ga even rondkijken hoor"…" het is echt super leuk geschreven
  ♥het artikeltje dat ik zag (over toppers van essence) is echt super en er zaten hele gave foto's bij☺ dus het leuke schrijven onderscheid je echt super :'-)
  ♥ik heb ge tweet:), maar ut lukt niet om een linkje te plaatsen
  ♥ nu nog ff je volgen, gedaan:)
  Kusss hoop zo te winnen:)

 29. ♥ ik kende deze site nog niet ik ga even rondkijken hoor"…" het is echt super leuk geschreven
  ♥het artikeltje dat ik zag (over toppers van essence) is echt super en er zaten hele gave foto's bij☺ dus het leuke schrijven onderscheid je echt super :'-)
  ♥ik heb ge tweet:), maar ut lukt niet om een linkje te plaatsen
  ♥ nu nog ff je volgen, gedaan:)
  Kusss hoop zo te winnen:)
  DIT IS DE GOEDE MET EMAIL INGEVULD SORRY VOOR DE VORIGE:D

 30. Hi Evelien,

  Hele leuke winactie, ik doe mee. ♥

  Ik volgde je natuurlijk al.. wat ik zo leuk vind aan je blog is dat je orgineel bent over de producten waar je over schrijft. En tussendoor wat schattige Hello Kitty produten, heel leuk!

  Je foto's worden ook echt steeds mooier ♥

  xxx Maya

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in