Winnaressen winactie week

Eindelijk, de uitslag van de winactie week! Ik weet dat jullie er met smacht op zitten te wachten, dus ik zal jullie niet langer in spanning houden en een ellenlange intro besparen. Hier zijn de winnaressen!

Winactie 1: 120 oogschaduw palette

Miranda

Winactie 2: Claire’s beauty setje

Bianca H.

Winactie 3: 24x mineralen oogschaduw + kwast

Sandy

Winactie 4: 2x Peachies sheet maskers

Elke V.

Winactie 5: Disney by H&M verzorgingsset

Priscilla

Winactie 6: 88 warm eyeshadow palette

Lydie

Winactie 7: Beautypakket

Helen

Iedereen gefeliciteerd met hun prijs, mail mij alsjeblieft jullie adres naar dit e-mailadres en ik zorg ervoor dat de pakketjes deze week nog naar jullie opgestuurd worden.

Heel erg bedankt iedereen voor het meedoen. Ik gun iedereen een prijs, maar helaas is dat niet mogelijk :( Ik heb trouwens bijna 1000 volgers op Twitter, dat betekent dat er dan wéér een beautypakket uitgaat!! Ik zou het leuk vinden als jullie dan ook een kansje wagen! Ik houd jullie op de hoogte zodra ik de 1000 volgers heb bereikt :)

43 REACTIES

  1. gefeliciteerd iedereen!!
    jammer dat ik niet heb gewonnen :'( ——> ik win nooit met winactie's
    maarja tog bedankt dat je een winactie deed xxxxx :)

  2. Balen.. En vraagje: dat plaatje bij je naam kan je krijgen op Gravatar. Moet je dan je gebruikersnaam van gravatar hieronder invullen ofzo? Bij mij werkt het in ieder geval niet. En ik wil het graag wel want de mensen met een foto bij hun naam winnen altijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in