Winnen! ♥ Rituals ‘Ancient Beauty’ pakket!

Weten jullie wat ik het leukste vind van Kerst? De gezelligheid? Nee. De lekkere maaltijden? Ook niet. Samen zijn met familie dan..? Nee, ook niet!* De kerstpakketten natuurlijk! Niets leukers dan een grote doos ontvangen, vol met spullen waarvan je niet weet wat het is. Als één van m’n ouders vroeger een kerstpakket meenam naar huis, was ik de eerste die er bovenop dook, al was het alleen al voor de zak chips van een onbekend merk die erin zat. Plunderen, die hap! Maar mocht je nou geen baantje hebben (of niet meer thuis wonen), heb je ook geen kerstpakket! En dan? Gelukkig is er dan altijd nog een webshop waar je kerstpakketten bestellen kan. (Slecht gerijmd he, ik weet het, ik weet het.)

* Dit is natuurlijk een geintje, hé. ;)

Deze webshop verkoopt héél veel kerstpakketten: van budget kerstpakketten tot luxe kerstpakketten. Natuurlijk hebben ze ook veel diverse thema’s: een kerstpakket met diverse lekkere wijnen, een écht Kerst pakket (gevuld met oliebollenmix, glühwein, marshmallows, mooie servetten, theelichthouder, en nog veel meer!), een Frans kerstpakket, een Hollands kerstpakket, noem maar op! Kortom.. voor elk persoon is er wel een geschikt kerstpakket. Weet je echt niet wat je moet kiezen? Kijk dan eens bij de originele kerstpakketten.

Ik mag van Kerstpakkettenshop een leuk Rituals pakket weggeven, om alvast in de stemming van Kerst, cadeautjes en kerstpakketten te komen! Dit pakket bevat een lichaamsscrub, doucheschuim, shampoo en een bodycreme. Heerlijk toch, om met dit pakket onder de warme douche te kruipen in deze koude, barre dagen?

  Wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel welk kerstpakket jij uit zou kiezen om cadeau te geven, en aan wie zou je ‘m geven?
 • (voor extra kans) Like de Facebook pagina van Oh Fashion
 • (voor extra kans) Volg mij op Bloglovin en like dit artikel
 • (voor extra kans) Volg mij op Twitter en tweet het volgende:

  ♥ WIN een Rituals Ancient Beauty pakket op https://www.ohfashion.nl ♥ @OhFashionNL

Je kunt er dus voor kiezen om alleen te vertellen wat voor kerstpakket jij zou kiezen en voor wie (je hoeft niet te vertellen waarom!), dan maak je al kans om dit pakket te winnen. Maar je kunt dus nog 3 extra kansen erbij krijgen door de overige stappen ook te doen!

Ik maak Zondag 18 November de winnares bekend op de website. De winnares ontvangt tevens een e-mailtje. Laat in je reactie even weten welke stappen je hebt gedaan! Veel succes allemaal! ^o^

21 REACTIES

 1. Wat een leuke site, en een leuke actie!
  Ik zou het Vive la France kerstpakket aan m'n opa en oma geven, omdat ze elk jaar met ons naar Frankrijk gaan en ik zo blij ben dat ze nog steeds meegaan ♥
  Ik heb de FB van Oh Fashion al een keer geliked, volgde je al op Bloglovin en heb daar gelilked :)
  Xxx

 2. Leuke actie!
  Welk kerstpakket maakt mij niet zoveel uit maar ik zou er graag eentje willen winnen om mijn moeder in het zonnetje te zetten. Heeft een paar moeilijke maanden achter de rug en verdient daarom iets extra's. Zo'n lekker verwenpakket zou dan ideaal zijn!
  Ik heb alle drie de stappen gedaan. x =D

 3. Ik zou hem aan graag aan mijn moeder willen geven, omdat ze het gewoon verdient. Ze doet alles voor ons (broertje en mij).
  Heb je gevolgd op bloglovin' en je bericht geliked.
  kusx

 4. hoi
  leuke winactie
  ik zou de Kerstpakket Op weg naar kerst kiezen en dan aan mijn moeder geven, omdat ze het leuk vind om het huis te versieren en omdat ze belangrijk voor me is wat ik soms niet altijd laat blijken
  succes iedereen

 5. Ik zou het Kerstpakket Wereldreiziger cadeau geven aan mijn man. Het afgelopen jaar is krap geweest en we zijn daarom ook niet op vakantie geweest. Op deze manier zouden we toch nog een beetje een vakantiegevoel hebben.

  Ik volgde je al met Bloglovin' en heb dit bericht geliked. Ook volg ik je op FB. Twitter heb ik niet.

 6. Wat een leuke actie! Ik zou het kerstpakket Around The World of het kerstpakket Wereldreiziger aan mijn vader geven omdat hij dit jaar veel op reis is geweest, en hij in 2013 weer veel op reis zal moeten, en zo wordt het toch aangenamer voor hem! En hoeft hij niet steeds mijn moeders trolley te gebruiken ;).

  Ik volgde je al op bloglovin en heb dit bericht geliked!

 7. Superleuke actie!
  Ik zou het kerstpakket Wintergloed of Goede Start aan mijn beste vriendin en haar vriend geven :3
  Ik heb geliked op zowel facebook als bloglovin en volg je op twitter met ImmixRikudou [en heb getweet] ~

 8. Wat een leuke winactie, ik doe mee! Ik zou het kerstpakket Goede start aan mijn zus geven, aangezien ze een nieuwe start in haar leven wil maken. Zo'n pakket is dus echt iets voor haar! (:

  – Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel ge-liked
  – Ik volg je via Instagram, Facebook en Twitter

 9. Gave winactie! Leuk dat je deze pakket kan weggeven.
  Ik zou gaan voor het pakket Inspirerende merken, gewoon omdat ik zat te kwijlen bij dat pakket haha. Deze zou ik geven aan een goede vriendin, zij heeft het wat moeilijk thuis en ze slaat zich er toch zou goed doorheen. Ik ben trots op haar!

  Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Helaas heb ik geen facebook of twitter.

 10. Ik doe mee! Echt een leuke actie.
  Ik zou het pakket: Kerstpakket Goede Smaak willen geven aan mijn oom.
  Mijn oom die is gescheiden, heeft nu wel een vrouw, maar ze zijn nog niet getrouwd.
  Ze zijn een nieuw leven gestart in Bellgië, hier hadden ze niet genoeg geld, dan zouden ze zonder huis zitten.
  Dat is al een risico op zich! Ze zijn een bar gestart.
  Toen een paar dagen daarna, overleed mijn oom bijna.
  Zijn alvleesklier stierf af, hij had nierstenen en een ontsteking in zijn maag.
  Mijn opa en oma zijn al heel lang bij hem gebleven.
  Het gaat nu beter met mijn oom, maar hij is niet echt mijn oom meer.
  Hij kan maar 5 minuten lopen en dan is hij al moe.
  Ook heeft de vrouw een longontsteking gekregen.
  Ik zou het pakket dolgraag willen geven aan mijn oom, 'tante', opa en oma.
  Zodat ze het samen kunnen delen.

  Ik volg je al een tijd op Bloglovin, en heb een hartje gegeven aan dit artikel.
  Ik volg je op Twitter en follow je. Hier is mijn Twitter voor bewijs: https://twitter.com/hoixdenise
  Ik heb je Facebook-pagina geliked. Mijn Facebook voor bewijs: https://www.facebook.com/denise.vanmeeteren
  Ik hoop zo graag dat ik win!
  Kuzzies.

 11. Een kerstpakket geef je meestal aan een werknemer, maar aangezien ik een simpele scholier ben gaat dat moeilijk ;) Ik zou daarom een kertspaket aan mijn opa geven. Het Kerstpakket Koffie special lijkt mij supereuk voor hem! Hij houd erg van koffie en drinkt het ook graag. Het lijkt me zo leuk voor hem om dan allemaal smaakjes en lekkernijen te kunnen eten!
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht nu ook geliked! Veel succes!

 12. Wat een geweldige winactie, omggg! Ik doe zeker mee <'33.

  -Ik heb de fb pagina geliked (Britt Vaarwater).
  -Ik volg je via bloglovin +geliked
  -Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/26804327

  dit pakket wordt dan zeker voor mijn moeder! Die verdient dat gewoon<33. Welk kerstpakket? hmm, moeilijk, maar ik zou toch voor het rituals pakket kiezen. Moeders verdienen toch wel wat extraas?

  Liefs
  Britt

 13. Heb 'm op Twitter gevolgd, gepost (accountnaam Floep) en dat bloglovin' like gebeuren geprobeerd, maar volgens mij is daar wat mis gegaan… (digibeetje hier) Facebook heb ik niet.

  Ik zou voor het Nederland Winterland pakket gaan :-) Maar er zijn nog zoveel andere mooie! En ik zou 'm aan mijn tantetje geven <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in