Wishlist ♥ Makeup Revolution make-up

16
4

Paniek in beautyblogland, want sindskort verkoopt de webshop Makeup Musthaves het merk Makeup Revolution. Het merk is afkomstig uit Engeland en zou lekker goedkoop zijn, schattige verpakkingen hebben, goede producten én een aantal “bekende producten” dupes! Hoog tijd om eens rond te snuffelen in het assortiment.

1. Redemption Palette – Romantic Smoked – €4,99
2. Blushing Heart – Blusher – €6,99
3. Heart Definition – Contourkit – €5,99
4. Summer of Love – Bronzer – €6,99
5. Matte Foundation – kleur Ivory – €2,59
6. All Day and Night oogpotlood – Stars Come Out – €3,49
7. Hot! – Blusher – €1,49
8. The WOW Gloss – Double Wow! – €2,99
9. Lip Power – It’s My Life – €3,79

Ik heb niet zoveel meer met make-up als dat ik jaren terug had, maar dit merk spreekt mij toch erg aan. De leuke verpakkingen, fatsoenlijke prijzen en neutrale kleuren zorgen ervoor dat ik binnenkort toch maar eens een bestelling ga plaatsen. Ook lijkt het me leuk een winactie te organiseren met producten van dit merk. Zijn jullie voor? :rock:

Heb jij iets van dit merk? Zo ja, hoe bevalt het je? Zo nee, wat zou je ervan willen?

16 COMMENTS

  1. Zelf heb ik ook nog niks van dit merk, maar ik hoor echt heel veel goeds over de blushes. Die vind ik er zelf ook super leuk uit zien in die hartjes. Ik dacht eerst ook nog aan een palette, maar daar ben ik nog niet over uit. xxx Lucinda

  2. Het ziet er allemaal zo mooi uit, al vind ik het nog steeds moeilijk om te geloven dat ze net zo goed zijn als de originelen. Vooral de hartjes zijn zo cute!

  3. Ooo wat ziet dit er cute uit! Ik had er vaag wel eens van gehoord, maar nu ik dit zo bij elkaar zie ben ik toch wel heel nieuwsgierig geworden! :D

  4. De producten zien er erg leuk uit, en volgens mij zitten er ook wel wat dupes tussen. En goed afgekeken verpakkingen ;) Ik ben wel erg benieuwd naar het merk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here