Wishlist 2017

Nieuw jaar, nieuwe wensen, en dus ook een nieuwe wishlist! Er staan een aantal dingen op die ik al langer wil hebben, hopelijk kan ik die dit jaar nog van m’n wishlist afschrappen. Het bevat diverse dingen, van nieuwe telefoon tot mooie make-up producten. Kijk je mee?

Allereerst de iPhone 7, die ik al wil vanaf het moment dat hij aangekondigd werd. Het scherm, dat een grootte heeft van 4.7 inch, is voor mij precies goed. Het strakke design, lichte gewicht en fijne besturingssysteem zorgt ervoor dat ik al jaren trouw aan Apple ben. Voor mij niets anders meer! Ik heb momenteel de 6S, maar wanneer m’n abonnement afgelopen is, ga ik toch écht een iPhone 7 bestelling plaatsen.. Of toch de 7 Plus? Hoewel ik erg blij ben met dit grote scherm, zou ik een tikje groter ook niet erg vinden. Ik kijk regelmatig Netflix op m’n iPhone dus dan is een groot en helder beeld wel erg fijn. Twijfels..

Verder, een hoop kaarsen. Het voorjaar arriveert voorzichtig, en daarbij mijn voorjaarskriebels ook. Daar hoort een voorjaarsschoonmaak bij, en daarbij hoort niet alleen nieuwe decoratie, maar ook nieuwe bloemen, planten én geurkaarsen. Heerlijk, in al die vrolijke geuren. De Linden Tree van Yankee Candle is een frisse en bloemige geur, perfect voor het voorjaar. Oh en WoodWick, in de geur Warm Wool. Ik heb nog nooit een WoodWick geurkaars gehad dus ik ben erg benieuwd. Clean Rain lijkt mij dé perfecte voorjaarsgeur. Verder zie je nog wat kaarsen van Bath & Body Works, en eentje van Rituals. The Ritual of Light heeft de geur van kaneel en sinaasappel, wat voor mij zo’n lekkere combinatie is!

Huidverzorging kan ook niet ontbreken. De producten van de Douglas Spa lijn zijn zó lekker. Ik kocht er onlangs al wat producten van, maar naar deze twee geurlijnen ben ik ook erg benieuwd. Zéker voor het voorjaar zijn deze geuren ideaal! Scrubology van Bomb Cosmetics is een grote pot scrub met heerlijke bloemige geur.

De Cabana Boy blush van The Balm staat ook al zeshonderd jaar op m’n wishlist, vanwege zijn prachtige kleur en precies-goede-pigmentatie. Sowieso ben ik dol op alles van dit merk, maar deze mag echt nog wel in m’n stash belanden. De Make-up Geek Foiled Eyeshadows zijn de ronde oogschaduws onderaan. De kleuren zijn Plot Twist, Curtain Call, Showtime en Nostalgic. Prachtige kleuren met waanzinnige pigmentatie. De regenboog highlighter is Unicorns Heart van I Heart Makeup. Ik bedoel, kijk ernaar. Moet ik echt nog iets zeggen? De twee nagellak van Color Club zijn ook prachtig, zoek maar eens swatches op.

Hoe ziet jouw wishlist er momenteel uit?

6 REACTIES

  1. Wat een mooie wishlist heb je. Ik wil ook erg graag de Iphone 7! Voor de geurkaarsen zou je eens bij TK Maxx moeten kijken. Daar hebben ze enorm veel van dit soort mooie en luxe kaarsen voor een hele goede prijs!

  2. Nu ik een MacBook heb, wil ik eigenlijk ook een iPhone. Erg, hè?! :oo: Ik vind ze alleen zo ontzettend duur om “maar” een gsm te zijn. Oeh, je kaarsenwishlist! Linden Tree heb ik in tartvorm liggen – ik moet hem nog testen. Ik kocht in Amerika trouwens m’n eerste vijf Bath & Body Works-kaarsen, al moet ik ook die nog ‘ontmaagden’, haha. Geweldig lijstje!

  3. Wat een mooie wishlist! Die iPhone 7 is zooo mooi! Staat ook op mijn (waarschijnlijk meerjaren) wishlist. Fijne geurkaarsen heb je ook uitgekozen, WoodWick ken ik nog niet maar ik zie dit merk steeds vaker voorbij komen. De Color Club lakjes zijn heel mooi. Vooral het linker nagellakje komt me bekend voor. Full of Grace van Lush staat op mijn wishlist, die wil ik binnenkort echt eens gaan proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in