Zomerse slippers aan je voeten

– dit artikel is een bijdrage van Front Runner –

Het Nederlandse zomerweer komt maar langzaam op gang, maar toch zit iedereen al met zijn hoofd bij de zon. Veel mensen gaan dit jaar weer op vakantie, dus veel meiden hebben al behoorlijk wat zomerkleding ingeslagen. Wanneer je naar het strand op vakantie gaat kunnen een paar leuke slippers niet ontbreken. Deze zomer is de slipper voor het eerst echt een fashion must have in plaats van alleen maar een leuk alternatief voor als je voeten moe zijn na een avond stappen in te hoge pumps. Lees hier over de slippers fashion van deze zomer.

Basic slippers
Een paar basic slippers moet iedereen eigenlijk in de kast hebben liggen. Al is het maar zo dat je ermee onder de douche kan tijdens je vakantie. Basic slippers zijn ook heel leuk om zelf op te fleuren. Wikkel er bijvoorbeeld een leuke sjaal omheen of koop een paar nepbloemen om erop te spelden.

Kwaliteitsslippers
Sinds vorig jaar is het al een beetje een trend om ‘goed voor je voeten slippers’ te hebben. Dit zijn slippers zoals Birckenstocks en de leuke surfslippers van Reef. Deze slippers zijn iets duurder dan de teenslippers die je op de markt kunt kopen, maar ze gaan daarom ook veel langer mee en vormen zich beter naar je voeten.

Dierenprint slippers
Slippers mogen deze zomer best een beetje fout zijn. Neem bijvoorbeeld een leuke slipper met een panterprint of juist een paar met heel veel glitters. Je kunt ook zelf crea bea aan de slag gaan door een paar glimmende kralen te kopen. Als je een slipper met stoffen banden koop, dan kun je de kralen op je slippers naaien. Op Pinterest vind je sowieso heel veel voorbeelden van DIY slippers. Op die manier heb jij deze zomer leuke en fashionable slippers die niemand anders heeft!

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in