Zomertrend: Gehaakte sieraden

– dit is een gesponsorde post –

Breien en haken is helemaal hip. We hebben al een tijdje de hype rondom wildbreien gezien, in de winter hebben we gebreide en gehaakte sjaals, mutsen, truien en tassen in het straatbeeld gezien en tijdens de eerste mooie zomerdagen zijn er zelfs gehaakte bikini’s gespot! Volgens verschillende trend watchers zal het breien en haken aankomende zomer een enorme comeback maken door de gehaakte sieraden. Tijdens de laatste Amsterdam Fashion Week zijn ze zelfs gespot op een aantal modellen!

Zelf maken
Het voordeel van deze sieraden is dat je ze heel makkelijk zelf kan maken. Op internet zijn er heel erg veel patronen te vinden waarmee je aan de slag kan gaan. Je moet hiervoor natuurlijk wel eerst de kunst van het haken en breien onder de knie krijgen, maar gelukkig staan ook daar heel veel tutorials voor op blogs en op video websites zoals Youtube. Om je een indruk te geven hoe je moet breien kan je hier klikken voor een duidelijk uitleg. Zorg er natuurlijk wel voor dat je een breinaald en genoeg wol van je favoriete kleur in huis hebt!

Online kopen
Je kan de gehaakte sieraden natuurlijk ook online kopen. Er zijn verschillende webshops die supermooie sieraden aanbieden. De meeste zijn helemaal niet duur, omdat het materiaal zo goedkoop is. Dit kan natuurlijk ook een heel erg leuk kado zijn voor een vriendin die jarig is, geslaagd is voor haar opleiding of bijvoorbeeld haar rijbewijs heeft gehaald! Voor iedere gelegenheid kan dit een geweldig hip en origineel kado zijn!

Allergie
Doordat deze sieraden gemaakt zijn van wol zijn deze sieraden ook geschikt voor dames die allergisch zijn voor metalen of zilver waardoor ze normale sieraden niet kunnen dragen.

5 REACTIES

  1. ik heb nu de basis van haken onder de knie en doe van die youtube tutorials. Echt gehaakte sieraden ervan zie ik niet zitten.
    Maar ik heb wel een paar bloempjes gehaakt en die aan haarklipjes vast genaaid: yay!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in