Let’s shop: Zonnebrillen.com

– dit is een gesponsorde post –

Aaah, zonnebrillen. Een must have item, vooral in de zomer! Zelf heb ik een aantal zonnebrillen (waaronder eentje van Hello Kitty – te cute!), maar ik neig altijd naar één bepaalde zonnebril. Gewoon, omdat hij lekker zit, goed beschermd en mooi staat. Toch is het maar een zonnebril van amper 10 euro, van de V&D. Logisch dus dat ik nog op zoek ben naar een zonnebril die kwalitatief wat beter is, want m’n ogen beschermen vind ik één van de belangrijkste dingen die er zijn.

Zonnebrillen.com heeft een ruim assortiment aan zonnebrillen, voor ieder wat wils. Diverse merken, diverse prijsklassen en diverse modellen. Zo draagt mijn vriend vrijwel altijd een Nike zonnebril, maar heb ik liever een zonnebril die (ongeacht het merk) leuk staat en bruine glazen heeft. De site biedt verschillende merken aan, zoals:

Ray Ban
D&G
Armani
Nike
Tom Ford
Polar
..en nog veel meer!

Zelf vind ik de brillen van Polar erg leuk! Ze kosten nog geen €50 en ze hebben veel, verschillende leuke modellen. Ik heb hieronder een aantal neergezet die ik zelf het leukste vindt, en ook niet geheel onbelangrijk: ze zijn errug betaalbaar!

Ook is de site erg handig en gebruiksvriendelijk. Zo kun je (links op de pagina) bij een bepaald merk, filteren op bepaalde keuzes. Zo kun je bijvoorbeeld Ray Ban zonnebrillen zó filteren, dat je alleen de modellen met plastic glazen krijgt. Of een blauw frame. Of niet duurder dan €200. Noem het maar op! Zo vind je altijd een zonnebril naar jouw keuze.

Nog iets waar we blij van worden, is gratis verzending in Nederland en België boven de €50! En bestel je een zonnebril vóór 16:00, heb je ‘m de volgende dag al in huis. Tip: als je hun Facebook pagina liked, krijg je ook nog eens €10 korting op je bestelling. Nice!

Kortom, een fijne site met veel zonnebrillen. Zonnebrillen.com is mijn eerste keuze als het aankomt op een nieuwe zonnebril uitkiezen. Op dit moment zit ik nog te twijfelen over de drie bovenstaande zonnebrillen, help! Ik vind ze alle drie leuk maar m’n vriend ziet me al aankomen.. welke zouden jullie kiezen?

Waren jullie al bekend met deze webshop? Wat vinden jullie van het assortiment?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in