Zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen

Ah, eindelijk zomer. In Nederland. De tijd van zonnen, shorts, verbranden, muggen en zweet in je bilnaad is aangebroken. En we zijn maar wát blij met dit seizoen! Niet alleen de wintergarberobes worden ingeruild voor zomerkleding, ook worden de zonnebrillen eindelijk weer gebruikt waar ze goed voor zijn. Heb jij nou nét iets teveel uitgegeven de laatste tijd (we kunnen elkaar de hand schudden…) dan heb ik een goede tip voor je: Cheapass Zonnebrillen. Waarschuwing: bodemprijzen en een hilarische webshop.

Dit zijn de modellen Flying Dutchman en New Clubmaster Gold Oil. Prijs? €8,95 per stuk. Ja, ik zei toch dat het cheapass was? Deze webshop maakt geen geintjes. Een groot assortiment (150+ zonnebrillen), 4.6 gemiddeld als klantenscore, diverse betaalopties, en natuurlijk deze geniale koopwijze: één zonnebril voor €8,95 en twee voor €16. Elke zonnebril daarop volgend kost slechts 6 euro. En dan heb ik het nog niet over hun fucking geniale teksten gehad:

“Gezellige dingen verdienen een gouden randje en zo is het ook maar net met deze zonnebril. Waarom een zonnebril een gezellig ding is hoeven we niet uit te leggen toch? Denk aan een festival, vakantie of zwembad. Shit, nu hebben we het toch gedaan, oeps.”

“Je hoeft je als meisje helemaal niet te schamen als je liever een grote hebt. 16 cm schoon aan de haak is deze jetser en toch makkelijk in de omgang. Ideale bijkomstigheid is dat als je je moet haasten naar een terras het vliegend gespuis geen schijn van kans heeft om je ogen een kusje te geven.”

“Niet meteen schrikken van de naam. Het heeft niets met de grootse doelgroep van Nederland te maken. Het één sluit het ander natuurlijk niet uit. Deze zonnebril staat vast ook heel mooi met krulspelden of een rollator.”

“Fikkie stoken, wie is er niet groot mee geworden. In ieder geval onze CEO. Ondanks zijn groeihormonen is hij toch maar 140 cm hoog geworden. Als hij aan voetbal had gedaan kon het gras hem kietelen onder zijn oksels. We weten het, we spelen met vuur door dit op te schrijven, maar ach, we voelen ons wel weer 18.”

Dit is toch geniaal? Iedere zonnebril heeft een eigen beschrijving, dus je kunt rustig uren doorbrengen in de webshop en daarbij tegelijkertijd in je bikinibroekje plassen van het lachen. Ik vind ’t hilarisch in ieder geval en dit onderscheidt de webshop van duizenden anderen. En geloof mij, anno 2017 is dat een behoorlijke prestatie.

Ken je dat? Heb je voor driehonderd euro aan producten geshopt, moet je €5,95 verzendkosten betalen. Zó jammer. Dan je winkelmandje maar legen! Gelukkig heeft Cheapass Zonnebrillen lekkere lage verzendkosten – slechts €1,95. Óók voor België, en ongeacht hoeveel zonnebrillen je koopt. Je krijgt je bestelling de volgende dag al (als je vóór 17:00 besteld), je kunt achteraf betalen, en hebt 14 dagen retourrecht. Zoals ze zelf al zeggen: wel zo fijn. Trouwens, ik raad je echt even aan om de Over pagina te lezen: klik hier. Ge-ni-aal.


Links vriendinnetje Cheyenne met model New Clubmaster Gold Oil, rechts vriendinnetje Madelon met model Flying Dutchman.

Op zoek naar goedkope zonnebrillen met 100% UV bescherming, dan raad ik écht deze webshop aan. Alle toffe modellen, van Wayfarer tot oversized designer look-a-likes, je gaat het hier vinden. Voor een mooie prijs. En met zulke leuke prijzen is het ook nog eens leuk om vaak af te wisselen met zonnebrillen, voor iedere outfit een zonnebril.

9 REACTIES

  1. Hele mooie brillen, voor een prikkie! En ze zien er niet cheapass uit. En die humoristische teksten die je erbij kado krijgt zijn leuk inderdaad, dat doen ze goed!

  2. Haha, die teksten zijn inderdaad erg leuk. Ik ben ook echt fan van zonnebrillen, zet gewoon een heul grote en glamoureuze bril op en dan maakt het verder geen bal meer uit hoe je er uit ziet;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in