4 cadeautjes om mee te nemen naar een babyshower

4 cadeautjes om mee te nemen naar een babyshower

Gaat iemand in jouw omgeving binnenkort bevallen van een baby? Dan is het natuurlijk leuk om een babyshower te organiseren. Je moet dan natuurlijk wel een leuk cadeautje meenemen waar de kersverse baby straks iets aan heeft, maar waar ook de aankomende moeder blij mee zal zijn. Op zoek naar een leuk cadeautje voor een babyshower? Laat je inspireren door dit artikel!

Babyshower-gastenboek

Een babyshower is een belangrijke gebeurtenis voor de moeder. Daarom is het een goed idee om een gastenboek cadeau te geven waar alle gasten een leuk verhaaltje in kunnen zetten. Je hebt speciaal vormgegeven babyshower-gastenboeken, maar je kunt natuurlijk zelf ook een mooi blanco boek uitzoeken en daar het gastenboek van maken. Organiseer je zelf de babyshower? Dan kun je de andere genodigden alvast op de hoogte stellen van het gastenboek, zodat ze alvast iets leuks kunnen verzinnen om erin te zetten.

Knuffels en speelgoed

Denk je aan een baby, dan denk je natuurlijk aan allerlei leuke knuffels en andere speeltjes. Kies je hiervoor, dan is het wel verstandig om te onderzoeken wat geschikt is voor een baby. Vind je dit lastig? Het is ook niet verkeerd om alvast iets te geven voor wanneer de baby wat ouder is. Zoek dan leuk speelgoed voor dreumes uit want baby’s groeien snel en voor je het weet is die kleine klaar om met zijn of haar nieuwe speelgoed te spelen!

Een leuk voorleesboek

Door de baby of dreumes voor te lezen zal hij of zij sneller in slaap vallen. Daarom is het altijd een goed idee om een voorleesboek cadeau te doen! Ga dan na wat je zelf vroeger een leuk boekje vond, of waar je je eigen kinderen uit hebt voorgelezen toen ze nog klein waren. Heb je hier weinig verstand van? Je kunt op internet erg veel leuke boekjes en bijbehorende reviews vinden. Dan zit er vast iets bij voor de baby! Een andere optie is natuurlijk om een leuk boek voor de moeder te kopen met tips over de periode na de bevalling.

Feestelijke goodiebag

Als je het lastig vindt om één geschikt cadeau te vinden, kun je er ook nog voor kiezen om een leuke goodiebag samen te stellen. Zo’n goodiebag is een moderne versie van de welbekende kraammand. Voorzie de goodiebag van allerlei leuke spulletjes die handig zijn voor de moeder en baby. Dit is dan ook leuk om samen met de rest van de genodigden te geven. Doe er een leuk kaartje bij en je bent helemaal klaar voor de babyshower!