Kleertjes Afterpay: Dit moet je weten

Ben je aan het kijken naar de kledingstukken die je bij Kleertjes aan kunt schaffen? Dan kan het zijn dat je niet altijd voldoende geld beschikbaar hebt. Vooral aan het einde van de maand is er soms niet voldoende geld beschikbaar, waardoor je de aankopen niet meer kunt doen. Je kunt dan bij Kleertjes met Afterpay betalen. Deze betaalmethode is beschikbaar op de website en geeft jou de gelegenheid om weer van alle gemakken voorzien te zijn. Voordat je gebruik kunt maken van deze betaalmethode is het wel belangrijk dat je weet waar je rekening mee moet houden. Want hoe kun je dan betalen? 

Kleertjes achteraf betalen 

Bij Kleertjes met Afterpay betalen geeft jou de gelegenheid om de bestelling te plaatsen, zonder dat je hiervoor direct hoeft te betalen. Afterpay is namelijk een betaalmethode welke jou toegang geeft tot alle producten op de website, waarbij je een bepaalde betaaltermijn terugvindt. De producten worden binnen de leveringstijd geleverd die Kleertjes aanhoudt. Je hebt de producten hierdoor al in huis, terwijl je ook nog tijd hebt om de betaling te verrichten. Zo kun je met jouw nieuwe salaris de betaling voldoen bij de winkel. 

Kleertjes online shoppen 

Je hebt bij Kleertjes net als bij winkels als Wehkamp en Decathlon de mogelijkheid om online te shoppen. Alleen online is Afterpay beschikbaar bij de kledingwinkel. Via de website krijg je een groot aantal categorieën, zodat je precies ziet wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je niet alleen naar een bepaald kledingstuk kijken, maar ook naar kleding voor verschillende seizoenen en de aanbiedingen. Je bent namelijk niet gebonden aan bepaalde kleding als je bij Kleertjes met Afterpay betaalt. De webshop geeft jou dan nog meer gemakken doordat je zelf bepaalt wanneer je de gewenste producten aanschaft en vanaf welke plek. 

Ga voor nieuwe aankopen 

Wil je snel genieten van de nieuwe kleren? Dan kun je via Kleertjes alles aanschaffen wat je nodig hebt en daarbij gebruik maken van Afterpay. Je voorkomt hiermee dat je direct hoeft te betalen en hierdoor financiële problemen krijgt. Door binnen de aangegeven betaaltermijn te betalen, weet je zeker dat je geen extra kosten krijgt en alleen nog kunt genieten van de hoogwaardige kwaliteit van de kledingstukken. Je hebt alles snel in de kast hangen en kunt voor iedere gelegenheid weer een andere outfit samenstellen. Vanaf nu hoef je geen kledingstukken meer tekort te komen.

Benieuwd naar meerdere kledingwinkels met Afterpay? Kijk dan snel op onze verzamelpagina!