Tekstgrootte: groter / kleiner

Teksten en foto’s
Alle teksten op Oh Fashion zijn geschreven door mij, Evelien, tenzij anders aangegeven. Dit geldt ook voor mijn foto’s. De foto’s die ik niet zelf heb gemaakt, hebben een bronvermelding. Wil je een tekst, artikel of foto gebruiken voor persoonlijk gebruik, of andere doeleinden? Neem dan eerst contact met mij op.

Ontvangen producten ter review
Vrijwel alle producten die voorbij komen op Oh Fashion zijn door mij zelf gekocht. Toch komt het regelmatig voor dat bedrijven, webshops of PR bureau’s mij één of meerdere producten toesturen, met als doel deze te reviewen. Mocht dit zo zijn, staat dit er bij vermeld. Het toesturen van producten is bij mij altijd welkom, maar ik blijf ten allen tijden eerlijk over het ontvangen product. Mocht je dus een review lezen over iets wat ik heb ontvangen voor Oh Fashion, dan is mijn mening net zo eerlijk als dat ik het zelf heb gekocht. Waarom? Omdat ik vind dat eerlijkheid belangrijk is. Ik wil de lezer het gevoel geven dat ik te vertrouwen ben. Ik verdraai mijn mening nooit en te nimmer – eerlijkheid staat voorop!

Advertorials, gastartikelen, artikelen in opdracht geschreven
Ik krijg meerdere keren per maand een aanbod voor een samenwerking. Het bedrijf of webshop en ik bespreken samen hoe zo’n artikel wordt vormgegeven. In de meeste gevallen schrijf ik dit soort artikelen zelf, omdat mijn schrijfstyle datgeen is wat mijn bezoekers gewend zijn, en niet de schrijfstyle van een ander. Mocht er een artikel wél door een ander zijn geschreven, dan staat dit altijd in het artikel vermeld.
Advertorials, gastartikelen, en andere artikelen waarvoor ik betaald krijg, hebben een vermelding boven- of onderaan het artikel. Zo weet jij precies welk artikel in opdracht van een bedrijf of webshop is geschreven. Hiervoor geldt ook weer, dat mijn mening in de betreffende artikelen altijd eerlijk zal zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker