Bestel jouw kleding met WE Afterpay

Heb je nieuwe kleding nodig? Dan zijn er een groot aantal winkels waar je een aankoop kunt doen. Een van de winkels waar je kunt kijken en voor iedere gelegenheid kledingstukken aan kunt schaffen, is WE. Voordat je de kledingstukken aan kunt schaffen is het wel belangrijk dat je goed bekijkt of er bij WE Afterpay beschikbaar is. Deze betaalmethode kan jou namelijk veel gemakken opleveren. Maar wat moet je allemaal weten over deze betaalmethode? En kun je bij deze winkel online shoppen? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij goed voorbereid een aankoop kunt doen. 

WE achteraf betalen 

Bij WE Afterpay gebruiken geeft jou de gelegenheid om achteraf te betalen voor de producten die je aankoopt. Met deze betaalmethode kun je de bestellingen plaatsen zoals je dit altijd gewend bent, maar hoef je het volledige bedrag niet direct te betalen. Het achteraf betalen kan daarom een goede keuze zijn als je moet wachten op jouw nieuwe salaris, maar wel met spoed nieuwe kleding nodig hebt. Door de betalingstermijn van Afterpay aan te houden, weet je zeker dat je geen risico’s loopt en ook niet voor hogere kosten komt te staan. Na het verlopen van de betaaltermijn kunnen er namelijk extra kosten in rekening worden gebracht. 

WE online shoppen 

Bij WE hoef je niet alleen naar de fysieke winkels, als Decathlon of Scapino, te gaan. In plaats daarvan kun je namelijk ook via de webshop jouw kledingstukken en accessoires aanschaffen. Online shoppen kan op ieder moment van de dag, zodat je voldoende vrijheid hebt. Alleen bij online shoppen is bij WE Afterpay beschikbaar. Daarnaast zijn er nog veel meer betaalmethoden beschikbaar, zodat je alles helemaal aan jouw wensen aanpast. Dankzij het online shoppen kun je ook gerichter kijken naar de kledingstukken en andere accessoires die je nodig hebt voor een speciale gelegenheid. 

Outfits voor iedere gelegenheid 

Bij WE kun je voor iedere gelegenheid een mooie outfit samenstellen. De kledingstukken kun je allemaal met elkaar combineren en je hebt iedere keer weer iets nieuws beschikbaar. Door dan voor Afterpay te kijken, zorg je ervoor dat je niet direct het geld beschikbaar hoeft te hebben. Je kunt sneller genieten van de kledingstukken, hoeft niet binnen de openingstijden naar de kledingwinkel en betaalt eenvoudig achteraf. Bij WE geniet je dan van de hoogwaardige kwaliteit van de materialen en hebt voor iedere dag weer voldoende kledingstukken om met elkaar te combineren voor iedere gelegenheid.