Wat moet je weten over Shoeby Afterpay?

Veel mensen schaffen hun kledingstukken en accessoires bij Shoeby aan. Shoeby heeft een uitgebreid assortiment, welke tijdens ieder seizoen weer anders is. Je kunt hierdoor meerdere keren per jaar een geheel nieuwe collectie terugvinden. De nieuwe collectie komt echter met een hoog prijskaartje. Wel vind je regelmatig aanbiedingen terug. Als je nieuwe kledingstukken nodig hebt voor een speciale gelegenheid, wil je deze ook zo snel mogelijk aan kunnen schaffen. Daarom biedt Shoeby Afterpay aan. Deze betaalmethode kent enkele verschillen ten opzichte van andere methoden. Maar wat moet je er dan over weten? 

Shoeby achteraf betalen 

Bij Shoeby Afterpay gebruiken houdt in dat je de bestellingen kunt plaatsen, zonder dat je hiervoor direct hoeft te betalen. Met Afterpay krijg je namelijk een betaaltermijn waarin je de betaling moet voldoen. Shoeby zorgt er echter wel voor dat je jouw kledingstukken en accessoires snel in huis krijgt. Hiervoor houdt de winkel namelijk de aangegeven levertijd aan. Je kunt jouw kledingstukken daarom vaak de volgende dag of in dezelfde week al thuis verwachten, zodat je voor de speciale gelegenheden al een goede outfit in handen hebt. Achteraf betalen helpt dan bij het verspreiden van de rekeningen en meer financiële ruimte. 

Shoeby online shoppen 

Om Afterpay te kunnen gebruiken bij Shoeby moet je via de webshop jouw kleding en accessoires aanschaffen. Online shoppen kan dan voor verschillende gemakken zorgen, welke ook bij winkels als WE en Decathlon terug te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het niet afhankelijk zijn van de openingstijden van de winkel. Je kunt dag en nacht jouw bestelling plaatsen. Ook kun je met het online shoppen op je gemak bekijken welke kledingstukken er het beste bij je passen. Je kunt deze namelijk allemaal in jouw winkelmandje plaatsen en hebt niemand die over jouw schouder meekijkt. Dit kan ook weer voor extra ontspanning zorgen en je kunt daarna op Afterpay kiezen voor de gemakken.  

Alles wat je nodig hebt snel in huis 

Met de Shoeby Afterpay betaalmethode heb je alles snel in huis. De winkel hanteert namelijk een snelle levertijd, welke ook bij deze betaalmethode aangehouden wordt. Je hoeft dus niet te wachten tot je de betaling hebt verricht, maar kunt de kledingstukken vrijwel gelijk aantrekken. Net als bij het winkelen in een fysieke winkel kun je alles vinden wat je nodig hebt en naar hartenlust combineren met de verschillende kledingstukken. Ook de accessoires zijn snel toe te voegen. Dankzij Afterpay ben je van alle gemakken voorzien voor het shoppen bij Shoeby.