Waarom moet je bij Shoemixx Afterpay gebruiken?

Shoemixx is een winkel waar je een groot aantal schoenen terug kunt vinden. Iedere schoen is voorzien van een bepaald prijskaartje. De kosten kunnen daarom ook snel oplopen als je voor de duurdere modellen kiest of juist meerdere varianten tegelijkertijd aanschaft. Shoemixx heeft daarbij ook een groot aantal betaalmethoden beschikbaar gesteld, zodat je kunt betalen op een manier die jou het beste uitkomt. Een van de opties om gebruik van te maken is Afterpay. Maar hoe kun je bij Shoemixx Afterpay gebruiken? En waarom is dit een geschikte keuze? 

Shoemixx achteraf betalen 

Bij Shoemixx Afterpay als betaalmethode gebruiken is een goede manier om in noodgevallen toch nieuwe schoenen aan te schaffen, zonder dat je hiervoor direct een groot bedrag beschikbaar hoeft te hebben. Jouw schoenen gaan namelijk vaak kapot op de momenten dat het jou niet goed uitkomt. Denk hierbij aan het einde van de maand. Bij Afterpay heb je echter een extra periode om te betalen, terwijl je de schoenen wel al in huis hebt. Shoemixx hanteert hierbij namelijk de gewone levertijd, zodat je jouw schoenen gelijk aan kunt trekken en niet meer op de kapotte schoenen rond hoeft te lopen. 

Shoemixx online shoppen 

Je kunt bij Shoemixx Afterpay gebruiken als je de bestellingen online plaatst. Een ander voorbeeld van winkels die hier gebruik van maken zijn Sneakerbaas en Shoeby. Online shoppen geeft jou hierbij niet alleen de mogelijkheid om achteraf te betalen, maar ook om de bestelling te plaatsen op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Je bent niet gebonden aan de openingstijden van een winkel. Afhankelijk van het tijdstip waarop je de bestelling plaatst, kun je de schoenen de dag erna al in huis hebben. Met Afterpay kun je dan ook weer op een moment betalen dat het jou het beste uitkomt, zolang het maar binnen de aangegeven betaaltermijn is. 

De gemakken van Afterpay ervaren

Als je de verschillende schoenen aanschaft bij Shoemixx kun je altijd gebruik maken van Afterpay. De betaalmethode zie je direct verschijnen als je de bestelling plaatst en er zijn maar een aantal extra gegevens voor nodig. Je bent vanaf dat moment voorzien van alle gemakken. De producten die je aanschaft, kun je snel in huis verwachten en met jouw nieuwe salaris de betaling verrichten. Dit geeft iets meer financiële ruimte en je staat ook niet voor nare verrassingen met het betalen met de rekeningen. Door de betaaltermijn in de gaten te houden krijg je ook geen extra kosten meer.