Sneakerbaas Afterpay: Altijd nieuwe sneakers beschikbaar

Loop je graag op sneakers? Dan heb je ongetwijfeld al verschillende modellen in de kast staan. Met een groot aantal merken kunnen de prijzen echter ook flink oplopen. Je moet daarom altijd bekijken hoe je kosten kunt besparen of de financiering kunt regelen. Bij Sneakerbaas Afterpay gebruiken als betaalmethode kan bijvoorbeeld helpen om toch schoenen te bestellen, zonder dat je direct hoeft te betalen. Maar wat houdt deze betaalmethode precies in? En kun je hier alleen gebruik van maken tijdens het online shoppen? Na het lezen van onderstaande informatie kun jij direct jouw sneakers bestellen. 

Sneakerbaas achteraf betalen 

Afterpay is een betaalmethode die bij steeds meer winkels aangeboden wordt. Het is een betaalmethode waarbij je de bestelling plaatst en binnen een bepaalde periode dient te betalen. De betaaltermijn staat te allen tijde aangegeven als je de bestelling hebt geplaatst. Bij Sneakerbaas Afterpay gebruiken kan jou dus veel nieuwe sneakers opleveren, terwijl je niet hoeft te wachten op jouw volgende salaris. Vooral voor noodgevallen geeft dit dus veel gemakken en geeft jou weer nieuwe schoenen. Vooral bij kinderen zijn er immers regelmatig kapotte schoenen, welke direct vervangen dienen te worden. Met Afterpay heb je deze mogelijkheid. 

Sneakerbaas online shoppen 

Afterpay is uitsluitend beschikbaar bij online shoppen. Doordat Sneakerbaas een webshop is als Sneakerbaas en Wehkamp, kun je dus gebruik maken van deze betaalmethode. De Sneakerbaas Afterpay methode zie je terug voordat je jouw bestelling plaatst. Je plaatst hiervoor eerst de gewenste sneakers in het winkelmandje, waarna je de stappen doorloopt voor het plaatsen van een bestelling. In plaats van te kiezen voor een van de standaard betaalmethoden waarbij je direct moet betalen, kies je in dit geval dus voor Afterpay. De bestelling is dan geplaatst en jij weet wanneer je dient te betalen. De schoenen zijn wel binnen de aangegeven levertijd in huis. 

Kies jouw nieuwe sneakers direct

Als je zelf nieuwe schoenen aan wilt schaffen, kun je het beste gebruik maken van Afterpay bij Sneakerbaas. Je voorkomt hiermee dat je direct een groot bedrag beschikbaar moet hebben en kunt jouw nieuwe sneakers betalen met het volgende salaris. Zelfs als er op dat moment geen geld beschikbaar is en er een noodgeval is, heb je de gelegenheid om een nieuw paar sneakers aan te schaffen. Afterpay is heel eenvoudig in gebruik en met het op tijd betalen sta je ook niet voor extra kosten na de aankoop van de sneakers.