Zara Afterpay: hoe kun je betalen? 

Ben je op zoek naar nieuwe kleding? Dan kijk je al snel bij Zara. Deze kledingwinkel zie je namelijk overal in het straatbeeld terug. De winkel heeft een ruim assortiment aan kledingstukken. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er voldoende opties beschikbaar. Maar wat doe je dan als je jouw salaris nog niet binnen hebt? In veel gevallen kun je dan geen nieuwe outfit aanschaffen. Je hebt echter ook de mogelijkheid om achteraf te betalen bij veel winkels. Zara is een van de winkels die Afterpay aanbiedt, zodat je toch geniet van de nieuwe kledingstukken. 

Zara achteraf betalen 

Bij Zara met Afterpay betalen geeft jou de gelegenheid om de kledingstukken aan te schaffen, zonder dat je hiervoor direct een groot bedrag beschikbaar moet hebben. Je kunt dezelfde betaalmethode terugvinden bij onder andere Hunkemöller of Wehkamp. Je bent bij Afterpay namelijk gebonden aan een betaaltermijn, waarmee achteraf betalen mogelijk is. Dit geeft jou de gelegenheid om de periode tot jouw volgende salaris te overbruggen. Het is hierbij wel belangrijk dat je weet hoeveel je te besteden hebt en bewust bent van de risico’s. Je bent immers gebonden aan een betalingsplicht. Indien je hier niet aan kunt voldoen, kun je het beste direct het bedrag betalen voor jouw bestelling. 

Zara online shoppen 

Bij Zara met Afterpay betalen kan uitsluitend als je bij de webshop jouw inkopen doet. In de winkel kun je namelijk niet achteraf betalen, maar moet je het bedrag direct afrekenen. In de webshop kun je dezelfde producten terugvinden als in de winkel, waardoor je geen enkel kledingstuk achterwege hoeft te laten. Daarnaast heeft online shoppen als groot voordeel dat je de inkopen op ieder moment van de dag kunt doen. Je bent hiermee dus niet meer gebonden aan de openingstijden van de winkel. Het enige waar je dan nog rekening mee hoeft te houden is de leveringstijd van de winkel. 

Kiezen voor deze betaalmethode 

Bij Zara met Afterpay betalen geeft jou alle gemakken die je nodig hebt om jouw kleding en accessoires aan te schaffen. De betaalmethode is voor iedereen beschikbaar. Iedere bestelling die je plaatst, is snel aan huis geleverd en je kunt de kleding al dragen voordat je deze hebt betaald. Jij geniet dan van de favoriete kledingstukken en alles om jouw outfit af te maken. Zo ben je snel voorzien en hoef je niet meer naar de winkel om de aankopen te kunnen doen. 

Benieuwd naar meerdere kledingwinkels met Afterpay? Kijk dan snel op onze verzamelpagina!