Ziengs Afterpay: Nieuwe schoenen voor iedere gelegenheid

Ben je aan het kijken naar nieuwe schoenen en wil je jouw aankoop doen via Ziengs? Dan zijn er een groot aantal modellen terug te vinden in het assortiment. De schoenenwinkel heeft namelijk voor iedere gelegenheid en persoonlijkheid een aantal geschikte modellen in het assortiment opgenomen. Daarbij heb je ook de keuze uit een groot aantal betaalmethoden. Iedere methode kent zijn eigen voor- en nadelen. Bij Ziengs Afterpay gebruiken is een van de opties die je hebt. Maar hoe kun je dan de beste schoenen krijgen met deze betaalmethode? 

Ziengs achteraf betalen 

De Ziengs Afterpay betaalmethode is een manier van betalen, waarbij je niet direct het volledige bedrag hoeft te betalen. In plaats daarvan plaats je een bestelling en betaal je binnen de aangegeven betaaltermijn, net als bij Sneakerbaas of Shoemixx. Ziengs houdt dan wel de levertijd aan die op de website staat, waardoor jij de schoenen snel in huis hebt en kunt gebruiken. Het enige waar je dan op hoeft te letten, is wanneer de uiterste betaaldatum is, zodat je niet voor onverwachte kosten staat. Afterpay zorgt er dan voor dat jij jouw volgende salaris hiervoor kunt gebruiken en dus ook geen geld tekortkomt aan het einde van de maand. 

Ziengs online shoppen 

Afterpay is uitsluitend als betaalmethode te gebruiken als je jouw bestelling online plaatst. Je kunt hiervoor dus niet naar een fysieke winkel. Het grootste voordeel hiervan is dat je niet gebonden bent aan de openingstijden van de winkel, maar ook in de avonduren of de nacht een aankoop doen. Daarbij brengt online shoppen ook nog andere mogelijkheden met zich mee. Denk hierbij aan een handig overzicht van alle schoenen die de winkel aanbiedt, zodat je sneller een keuze kunt maken. Jij weet hierdoor precies wat er in iedere categorie te vinden is en kunt de bestelling plaatsen. 

Ga voor de schoenen van Ziengs 

Bij Ziengs kun je genieten van hoogwaardige kwaliteit schoenen, waardoor je voor langere tijd geen nieuwe aankoop meer hoeft te doen. Door bij Ziengs Afterpay te gebruiken kun je aan het einde van de maand toch al nieuwe schoenen kopen, zonder dat je hier direct voor hoeft te betalen. Het geeft jou meer gemakken en je voorkomt hiermee dat je een andere rekening op dat moment niet meer kunt betalen. Je hoeft alleen nog maar te bekijken of jouw favoriete modellen bij Ziengs te vinden zijn en de bestelling te plaatsen. De schoenen zijn dan snel aan huis geleverd.