Draag je kleren met trots

Draag je kleren met trots

Je kledingkeuzes zijn een prachtige methode om te communiceren wie je bent en wat je gelooft. Iedereen heeft waarschijnlijk een shirt in de kast dat hen vertegenwoordigt. Shirts zijn een kledingstuk dat een lange weg kan gaan. Je bent in staat om een ​​bepaald aspect van je persoonlijkheid non-verbaal over te brengen via je kleding. Kleding is niet alleen een geweldige manier om jezelf te uiten. Onderzoekers suggereren dat de soorten kleding die je draagt ​​uw gedrag en ons zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Door kleding te dragen waar je van houdt, voel je je zelfverzekerd en dit is vooral belangrijk voor het welzijn van ouderen. Mensen die hardcore kleding dragen, kunnen opvallen in een menigte of contact maken met volslagen vreemden.

De hardcore kledingstijl

De fundamentele hardcore outfit bestaat uit sweatshirts, slanke jeans en een karabijnhaak over je riemlus voor je sleutels. Band-T-shirts en flanellen skate-shirts zijn meer alternatieven. Elk skatemerk kan succesvol zijn. Gabber kleding mode is grotendeels voor zowel meisjes als jongens om de look goed te trekken. Trends in hardcore broeken zijn extreem eenvoudig voor meisjes. Eenvoudige slanke jeans in een conventionele donkere wassing zijn een geweldige keuze, net als neutrale tinten zoals grijs of diep paars. Tanktops of gelaagde cami’s zijn modieus. Hoewel ze meer trendy zijn voor het ontwerp van de scène, zijn sommige van de traditionele zebra- en cheetah-afdrukken acceptabel, maar in beperkte hoeveelheden. Shirts met bepaalde woorden en zinnen zijn toegestaan.

Kies een hardcore stijl die je leuk vindt

Ga met iemand die zich bewust is van de hardcore onuitgesproken normen van de gemeenschap. Afhankelijk van de exacte soort hardcore waarin je geïnteresseerd bent, kunnen haar, make-up en tatoeages variëren. De moderne hardcore-beweging gaat in theorie meer over uniciteit dan het bereiken van een specifiek imago dat je kunt cultiveren door te winkelen in het winkelcentrum, vergelijkbaar met de traditionele hardcore-scene. Voel je niet onder druk gezet als je het leuk vindt om naar hardcore shows te gaan, maar geen zin hebt in opzwepende kapsels. Kijk welke aspecten van de subcultuur je aanspreken door andere hardcore jongeren om advies te vragen en naar hen te luisteren. Hardcore-make-up voor meisjes is heel anders dan scène-make-up. Gebruik een concealer die de toon van je huid aanvult. Hou het kort. De mooiste oogschaduw is smokey grey. Vermijd het gebruik van zwarte of felle tinten. Dikke natuurlijke mascara of bleke lippen zonder blos. Deze make-up zou redelijk eenvoudig moeten zijn.