Maak je moeder blij op Moederdag

moederdag cadeau

Moederdag staat weer voor de deur dus het is tijd om je af te vragen hoe je jouw moeder gaat verrassen. Behalve met het plannen van een uitgebreid bezoekje aan de vrouw aan wie je je bestaan dankt, ga je natuurlijk ook op zoek naar een origineel Moederdag cadeau. En dat is niet zo eenvoudig, dus daarom krijg je in deze blog wat ideeën aangereikt. Lees je mee?

Dagelijkse reminder

Hoewel je moeder het zeker waardeert om op Moederdag gefêteerd te worden, vindt ze het waarschijnlijk nóg leuker om een cadeautje te krijgen waarmee je laat blijken elke dag aan haar te denken. Daartoe zijn er schitterende geschenkverpakkingen verkrijgbaar, met daarin twee exemplaren van eenzelfde sieraad: één voor je moeder en één voor jou. Zo maak je jullie onlosmakelijke band tastbaar en ook nog op een decoratieve manier!

Er is voor ieder moeder-dochterkoppel iets passends te vinden: armbandjes, ringen, kettinkjes en hangertjes, al naar gelang jullie smaak eenvoudig of juist met veel tierelantijntjes en in zilver- of goudkleur. Wat ook leuk is aan dit Moederdag cadeau is dat het makkelijk uit te breiden is tot bijvoorbeeld ook je oma en eventuele zussen. Zo kun je de hele vrouwelijke lijn symbolisch met elkaar verbinden! Pssst, wist je dat My Jewellery je hierbij kan helpen?

Alternatieven

Mocht je moeder niet zo van sieraden houden, dan doe je haar waarschijnlijk een plezier met een fraai gebruiksvoorwerp, zoals een mooie tas om mee te shoppen. Er zijn gave exemplaren te krijgen, die je niet veel ziet en waar je ook een kledingstuk in een matchende print bij kunt geven. Je moeder heeft jarenlang jouw kleding uitgezocht: draai het eens om en verras haar door je keuze. Hoe leuk is het om als moeder te merken dat je dochter vindt dat je nog meetelt door een trendy stuk aan je garderobe toe te voegen?

Maak er een dagje van

Als je zelf al moeder bent, weet je hoe goed het voelt als er op Moederdag aan je gedacht wordt. Heb je jonge kinderen, dan ben je op de dag zelf waarschijnlijk met je eigen gezin in de weer. Geen punt: bespreek dat met je moeder en maak ruim van te voren een afspraak voor een alternatieve datum waarop jullie haar Moederdag vieren. Alleen al dat jij er van tevoren bij stilstaat en de moeite neemt om een andere dag te vinden waarop jullie tijd voor elkaar maken is voor iedere moeder onweerstaanbaar. Als je haar dan ook nog uitnodigt voor een lunch in haar favoriete lunchroom of iets anders waar ze dol op is, kan Moederdag dit jaar niet meer stuk.

Veel plezier met de voorbereidingen!