De favoriete geurtjes voor mannen van 2022

De favoriete geurtjes voor mannen van 2022


Ben je op zoek naar een nieuw geurtje en vind je het lastig om te kiezen? Dat is natuurlijk niet zo vreemd, aangezien er vandaag de dag zoveel verschillende parfums zijn om uit te kiezen, zowel voor heren als voor dames. Je wil vast het liefst een geur die goed bij je past, dat geeft je energie, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Om je te helpen bij je keuze zetten we in dit artikel een paar van de meest geliefde geurtjes voor mannen op een rij van het afgelopen jaar!

1. Paco Rabanne Invictus

Dit luchtje voor mannen is een echte klassieker, die bij iedere man zeker ooit in de kast heeft gestaan. Het geurtje is samengesteld met aroma’s van marine noten, grapefruit, laurierbladeren, gaiac hout en labdanum. Dankzij de mooie verpakking van het parfum is het een geurtje dat ook zeker geschikt is om cadeau te geven.

2. Dior Sauvage

Dior is een uiterst bekende naam, zowel op het gebied van parfum als visagie. Het is dan ook geen verrassing dat de naam voorkomt op alle lijsten met de beste mannenparfums van 2022. Dior Sauvage is een fris luchtje met een hoop verschillende kruidenaroma’s. De inspiratie voor dit parfum kwam uit de koelte en woestenij van de woestijn.

3. Versace Eros

Versace, nog zo’n wereldberoemde naam, zowel op het gebied van mannenparfums als vrouwenparfums. De naam Eros staat voor de Griekse god van de liefde, die in staat is om iedereen verliefd te maken met behulp van zijn pijl en boog. Het parfum bevat aroma’s van onder andere groene appel, citroenschil en diverse oriëntaalse noten.

4. Hugo Boss Bottled Night

Dit luchtje is donker en stoer, met een kruidig aroma een echt mannengeurtje. Er komt echt een sterke geur vanaf, dus wees voorzichtig dat je niet te veel spuit in één keer. Als je de aandacht wil trekken is Hugo Boss Bottled Night zeker de juiste keuze!

5. Jean Paul Gaultier Le Male

Naast het feit dat dit een heerlijk, fris geurtje is, maakt het design van de fles het plaatje helemaal af. Dit maakt het een perfect cadeau voor iedere man in je leven, of het nu je vriend is of je vader. Het is een traditionele maar toch gewaagde geur die het goed doet als je een leuke date aan wil trekken.

6. Versace The Dreamer

Ja, Versace komt zelfs meerdere keren voor in deze lijst. The Dreamer is echt een zomers luchtje. Het is een rijke en unieke geur voor mannen, met een licht aroma van dragon en hollunger. Wat je ruikt is vanille, lavendel en mandarijn. Een heerlijk zoet geurtje dus, die zo’n 12 uur goed blijft hangen als je hem op spuit.