Leuke en trendy trouwjurken van dit moment ter inspiratie!

Leuke en trendy trouwjurken van dit moment ter inspiratie!

Ben jij een aanstaande bruid? Dan ben je wellicht op zoek naar een leuke en trendy trouwjurk voor je bruiloft! Er zijn tegenwoordig verschillende trends die je kunt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld perfect kiezen voor een trouwjurk met lange mouwen, of je gaat voor een bloemetjes motief. Het is tegenwoordig ook een trend om de trouwjurk helemaal op je eigen stijl aan te passen. Je mag het dus zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jouw eigen trouwdag. In dit artikel willen we graag enkele trends met je bespreken om je te inspireren voor je trouwjurk!

Trouwjurken met lange mouwen

Ben jij op zoek naar een leuke en trendy trouwjurk? Tegenwoordig zien we steeds vaker de trouwjurk met lange mouwen terugkomen. Deze zorgen voor een perfecte match tussen jou en je trouwjurk. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende modellen. Zo hebben veel trouwjurken met lange mouwen juist brede mouwen. Deze vallen meer open en passen erg goed bij en wat wijdere jurk. Ook zijn er verschillende trouwjurken die juist mouwen hebben die erg veel stretch hebben en dicht op de arm zitten. Daarnaast kun je ook de keuze maken tussen een doorschijnende stof op de arm of juist een dichte stof. De keuze voor de vorm van de trouwjurk is afhankelijk van je eigen wensen en je lichaam. Door verschillende modellen te passen kom je erachter wat er precies bij je past!

Meer bloemenmotieven en kant te vinden in de trouwjurk

Een andere trend die we zien op het gebied van trouwjurken, is het gebruik van verschillende motieven. Zo zien we steeds vaker dat het bloemmotief weer helemaal terugkomt in de trouwjurk. De bloemmotieven zijn natuurlijk niet nieuw in de trouwjurk, maar ze worden nu steeds vaker gecombineerd met bijvoorbeeld kant. Ook zien we vaker een trouwjurk in een andere kleur. Zo wordt lichtroze bijvoorbeeld steeds vaker gezien. Hier staat vervolgens het bloemmotief erg op. Als je wilt kiezen voor een andere kleur trouwjurk, kun je er ook erg leuk het thema op aanpassen. Op deze manier val je echt op in je mooie trouwjurk

De korte trouwjurk is helemaal in

Vind je zelf de lange trouwjurk niet zo mooi? Dan is deze trend wellicht perfect voor jou! De korte trouwjurk is namelijk veel terrein aan het winnen op de catwalks en bij aanstaande bruiden. Deze korte bruidsjurken worden voornamelijk gekozen voor de zomerse huwelijken. Waar we ze vorig jaar al regelmatig zagen, wordt er verwacht om ze dit jaar nog meer terug te zien. Wil jij een korte trouwjurk? Dan kun je daar in 2022 zeker in verschijnen!