Draag jij als modebewuste man al sieraden?

Draag jij als modebewuste man al sieraden?

Anno 2022 dragen veel mannen sieraden. Met sieraden kun je je goed laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Ben jij een zelfbewuste man die niet bang is om zichzelf te laten zien? Dan is een sieraad alles wat je nodig hebt om je look compleet te maken. Het kan echter lastig zijn om het juiste sieraad te vinden. Niet alleen is er heel veel mogelijk, maar ook is het lastig om de juiste combinaties te maken. Vandaar dat wij in dit artikel graag wat tips geven om je te laten zien hoe je als man goed voor de dag kunt komen. Wij laten je zien hoe je de plank niet misslaat, maar hoe je de spijker recht op zijn kop slaat! 

Zilveren sieraden voor een casual look 

Als het gaat over sieraden dan zijn er geen regels; in principe moet je gewoon doen wat jij mooi vindt. De materialen waarvan een sieraad gemaakt zijn, hebben echter wel een bepaald imago. Dit kun je gebruiken. Met een zilveren armband heren maak je doorgaans een sportieve indruk. Zilver is namelijk heel goed te combineren met een informele look en kan praktisch altijd gedragen worden. Het voordeel van zilver is dat het subtiel is, het brengt accenten aan zonder dat het over de top gaat. Je kunt je zilveren armband ook combineren met een mooie zilveren ring om een mooi geheel te maken. Er zijn heel stoere ringen voor mannen maar je kunt ook gaan voor een heel fijn ontworpen ring. 

Een sporty look door een stoere armband

Wat hebben mannen als Matthijs van Nieuwkerk, Beau van Erven Dorens en Waylon gemeen? Ze dragen allemaal armbanden. Het resultaat: ze zien er jeugdig, sportief en jongensachtig uit. Een goede armband mannen kan een heel goede toevoeging zijn aan je voorkomen. Het materiaal waar je armband van gemaakt is, speelt hierin een grote rol. Kies je bijvoorbeeld voor een zilveren armband, dan geeft dat een karakteristieke uitstraling. Kies je voor een combinatie van leer en zilver, dan zorgt dat voor een stoere look. Het fijne aan armbanden, is dat je ze ook heel goed kunt combineren. Dat maakt een armband ook een heel leuk cadeau voor bijvoorbeeld een man die jarig is. 

Hoe vind je een mooie deal? 

Het kan soms een hele klus zijn om net die sieraden te vinden die het beste bij jou passen. Als je geen zin hebt om bij allerlei juweliers langs te gaan, kun je gewoon online op zoek gaan. Hier kun je heel mooie collecties vinden die sieraden bevatten die voor heel scherpe prijzen over de toonbank gaan. Bekijk wat het beste bij jou karakter past en bestel vandaag nog. Weet je nog niet helemaal wat jij wilt? Dan kun je online heel veel inspiratie vinden.