Geurwolkje komt met een nieuwe verzorgingslijn

Geurwolkje komt met een nieuwe verzorgingslijn

Misschien ken je Geurwolkje nog niet? In dat geval maakt de naam alleen al je vast nieuwsgierig en dat is terecht! Geurwolkje is namelijk een kleinschalig bedrijf in heerlijke geuren dat duurzaamheid in huis hoog in het vaandel draagt. Daarom doen ze alleen maar zaken met fairtrade boeren en fabrikanten en is er geen distributieketen in Nederland. Al hun producten worden gemaakt door boeren die geen gif gebruiken en hun medewerkers eerlijk betalen en ook de fabrikanten behandelen hun arbeiders goed. Als je dus iets koopt bij Geurwolkje, kun je dat met een gerust gevoel doen.

Nieuwe verzorgingslijn

Naast een uitgebreid assortiment aan etherische oliën (en prachtige diffusers) is er nu ook een lijn voor natuurlijke verzorging. Want wat is er ontspannender dan een uitgebreid bad of douche nemen met iets dat heerlijk ruikt en je huid op een natuurlijke manier voedt en verzorgt?

Er is voor ieder wat wils: douchegel, bodylotion, handzeep, badolie, badzout en ook massageolie, voor een zalig verwenmoment met bijvoorbeeld je partner.

Er zijn vier geurcombinaties verkrijgbaar, die allemaal passen bij een andere behoefte: Fris Briesje, Mindful, Glow & Flow en Balance.

Geur in huis

Je kunt je stemming en sfeer in huis sterk bepalen met geur. De manier waarop je die geur in huis verspreidt, verschilt. Meestal gebruik je daarvoor een diffuser, hetzij met een theelichtje eronder, hetzij met stroom. Maar je kunt ook voor een geurkaars kiezen of voor een roomspray. Ook bestaan er kegels en sticks die je kunt aansteken en waarmee je bijvoorbeeld een rituele reiniging van een bepaalde ruimte kunt uitvoeren. Deze manier van geurverspreiding kan ook prettig zijn tijdens yoga of een meditatie.

Origineel en duurzaam cadeautje

Geurwolkje biedt ook giftboxen aan waarmee je echt voor de dag kunt komen: de doosjes zien er schitterend uit en zijn een feestje om uit te pakken! Je kunt ze krijgen met een zestal verschillende etherische oliën, maar ook met zo’n mooie diffuser met drie flesjes olie en een heerlijke kruidenthee of juist met vier flesjes in een schattig klein doosje. Je kunt er iemand anders een plezier mee doen, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon één voor jezelf aanschaffen: waarom niet? Zo kun je een aantal geuren uitproberen en erachter komen welke je erg lekker vindt.

Wat ik nog even apart wil noemen is dat er drie geurtjes speciaal voor kinderen in het assortiment zitten: slaap-kindje-slaap, onder-moeders-paraplu en in-de-maneschijn. Deze helpen ook de hele kleintjes al om door middel van een natuurlijke geur makkelijker in slaap te vallen, sneller over een verkoudheid heen te komen en een sip moment te overwinnen.

Neem kortom eens een kijkje bij Geurwolkje!