Sneaker trends voor deze zomer

Sneaker trends voor deze zomer

Kleurrijk of monochroom, opvallend of clean. Wat zijn de sneaker trends voor deze zomer? In dit fashion blog presenteren we de hotste modellen en geven we er ook meteen stylingtips bij. Sneakers zijn comfortabel, veelzijdig en gaan nooit uit de mode. Sneakers horen gewoon in elke schoenenkast. Maar welke modellen zijn op dit moment bijzonder populair? En waar kun je het beste reviews vergelijken van de sneakers en de online shops in Nederland? Je leest het allemaal in dit interessante blog met de sneaker trends van deze zomer.

Witte sneakers

Terwijl zwarte of rode sneakers de laatste jaren ook trendy zijn, zullen in deze zomer witte sneakers juist weer in zijn. Als je nog klassiekers in je kast hebt staan, kun je ze met een gerust geweten weer aan, want ze zijn dus weer helemaal in de mode. Vooral dikke of lelijke modellen en hoge sneakers in het wit zijn populair bij zowel dames als heren. Heb je ze niet en wil je weten waar je ze kunt kopen? Kijk dan op de Sneakerbaas review pagina voor meer informatie. 

Dikke en lelijke sneakers

De stevige en vooral opvallende sneaker modellen zijn nog steeds populair. Deze zomer mag het allemaal ook wat minder. Hoe meer, hoe beter, is niet mee de norm. Dus als de vorm al opvallend is, kan de kleur wat gereserveerder. Andersom: als de kleur van de sneaker al een blikvanger is, mag de vorm niet extreem zijn. Vooral modellen met een smaller silhouet en stoere kleurencombinaties zijn populair. Chunky of lelijke sneakers passen altijd goed bij een jeans en zorgen voor een top effect bij een casual outfit.

Hoge sneakers

Terwijl low-top sneakers, oftewel iets lager uitgesneden schoenen, de laatste jaren vooral populair waren, zijn hoge sneakers de trend van deze zomer. Op basis van klassieke basketbalschoenen komen de sneakers in neutrale kleuren en ook met prints. Omdat high-top sneakers er niet zo delicaat uitzien als low-top modellen en de enkel bedekken, zijn ze minder geschikt bij een jurk of rok, maar passen ze het beste bij een broek. Maar ze geven ook een stoere touch aan blazer- of jasjecombinaties. Als je op zoek gaat naar nieuwe hoge sneakers, kun je het beste eerst reviews vergelijken van de verschillende shops.

Hardloopschoenen

De sneaker trends voor deze zomer zijn ook praktisch: hardloopschoenen zijn populair, die niet alleen goed gecombineerd kunnen worden, maar ook een functie hebben. De aankoop is dus dubbel de moeite waard. Waar je het beste hardloopschoenen koopt, zie je op de Sneakerbaas review pagina. Afhankelijk van je smaak passen ze bij de urban look, en ook bij een vrouwelijke of zakelijke look.