Tekstgrootte: groter / kleiner

Informatie voor bedrijven

Het promoten van producten/Advertorials
Je product promoten via een website is tegenwoordig een slimme zet. Veel bezoekers komen af op de reviews die er geplaatst worden over een product. Ik ben altijd in voor een samenwerking, gastartikel, advertorial/sponsored post of voor het reviewen van een product. Kortom, wil je een eerlijke en leuke review over één van je producten en/of website of webshop, gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina, zodat we samen wat voorstellen kunnen doornemen.

Persberichten
Ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent beauty, fashion en lifestyle. Ik word dan ook graag toegevoegd op perslijsten om persberichten en eventueel promotiemateriaal te ontvangen ter review.

Kortingen & Winacties
Wil je een winactie organiseren in samenwerking met Oh Fashion, neem dan gerust contact met me op. Ik organiseer vaak winacties voor mijn bezoekers en sta open voor sponsoringen en samenwerkingen. Ook kun je je producten of webshop in de spotlight laten zetten bij Oh Fashion door middel van een kortingscode.

Je webshop in de spotlight
Wil je dat ik een (uitgebreid) artikel schrijf over je webshop (klik hier voor voorbeelden), mail me dan ook gerust om het één en ander te bespreken.

Oh Fashion statistieken
Statistieken zijn op elk gewenst moment opvraagbaar. Mail hiervoor naar dit e-mailadres of gebruik het contactformulier hieronder.

Check Page Rank

Oh Fashion staat sinds maart 2016 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 65480201.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verzenden
Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety